0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arois στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 09:24:37 pmΌποιος έκανε έξυπνη επιλογή του ΣΔΕ για το οποίο έκανε αίτηση θα δουλέψει. Εφόσον έχει αυτοκίνητο φυσικά!Οι άλλοι....... κανεις δεν ξερει τι γινεται απο την αρχη αφου ακομα και οταν καναμε αιτησεις δεν ειχαν παει ολοι οι μονιμοι στις θεσεις τους. Τωρα οσον αφορα το θεμα τυχη ..........να εχεις αυτοκινητο και να πληρωνεις την βενζινη στην τι,η που εχει φτασει συν το γεγονος οτι δεν αναγνωριζεται η προυπηρεσια στον πινακα αναπληρωτων......ε, δεν το λες και τυχη!!!!!!
Όποιος έκανε έξυπνη επιλογή του ΣΔΕ για το οποίο έκανε αίτηση θα δουλέψει. Εφόσον έχει αυτοκίνητο φυσικά!Οι άλλοι.......
αν δεν υπαρχει μονιμος, καλουν τους 2 πρωτους. αν υπαρχει μονιμος καλουν τον πρωτο. βεβαια εξαρταται και απο την ειδικοτητα (μιλαμε για τις διπλες ειδικοτητες) και τον αριθμο των τμηματων του σχολειου. δηλαδη, αν καθε ταξη εχει 2 τμηματα, τρια ή ακομα και ένα. αυτα ολα ειναι σημαντικα. οταν για παραδειγμα, εχει 6 τμηματα το σχολειο θα παρει 1 μονιμο φιλολογο συν εναν ωρομισθιο. αυτο θα ισχυει για ολες τις ειδικοτητες εκτος του φυσικου και του καλλιτεχνικου γραμματισμου οπου εκει προσλαμβανεται 1.
παιδιά εγώ είμαι θεωρητικά μέσα στο 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού καθώς είμαι πρώτος στη Φυσική, αλλα τώρα που τους πήρα μου λένε πως έχουν ένα μόνιμο και αυτό τους είναι αρκετό....