0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω κάποιες ερωτήσεις. Με πήραν σε κάποιο ΣΔΕ για 10 ώρες την εβδομάδα. Έχω μαστερΛοιπόν πόσο πληρώνεται κάποιος μικτά και καθαρά το μήνα (ξέρετε πόσο είναι η παρακράτηση)? Στη φετινή φορολογικη (2012) για το περσινό οικονομικό έτος (2011), έχω εισόδημα που υπερβαίνει τις 5.000 αλλά είναι από μισθωτές υπηρεσίες. Τώρα είμαι άνεργος. Άρα μου κόβουν ΑΠΥ;
Στη φετινή φορολογικη (2012) για το περσινό οικονομικό έτος (2011), έχω εισόδημα που υπερβαίνει τις 5.000 αλλά είναι από μισθωτές υπηρεσίες. Τώρα είμαι άνεργος. Άρα μου κόβουν ΑΠΥ;
Ωραία αν εγώ μέσα στο 2012 δεν είχα καθόλου επίσημα εισοδήματα, ανεργία καταραμένη δηλαδή, πάλι ΑΠΥ έχω; Aπορώ πως θα γίνει για τα εισοδήματα του 2012 από την στιγμή που δεν έχουν υποβληθεί ακόμα φορολογικές δηλώσεις για αυτά τα εισόδηματα.
Το Κράτος θέλει να σε αφαιρέσει από τον κατάλογο των επισήμως ανέργων για να μειώσει τα ποσοστά ανεργίας. Οπότε και την κάρτα θα σου πάρει ( αφού θα υπογράψεις σύμβαση παροχής έργου ) και ανασφάλιστο θα σε αφήσει! Και αν ,κύριε, θέλεις ασφάλιση, εγγράψου στο ΤΕ
Yπάρχει κάπου εκπαιδευτικό υλικό για τα ΣΔΕ; Kάποιο είδος αναλυτικού προγράμματος το τι διδασκεται σε καθε μάθημα ή κάποια ιστοσελίδα με υλικό;