0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Yπάρχει κάπου εκπαιδευτικό υλικό για τα ΣΔΕ; Kάποιο είδος αναλυτικού προγράμματος το τι διδασκεται σε καθε μάθημα ή κάποια ιστοσελίδα με υλικό;
Αντιμετώπιση των δαπανών μετακίνησης των ωρομισθίων εκπαιδευτών, του συμβούλου σταδιοδρομίας και του συμβούλου ψυχολόγου, στο παράρτημα του ΣΔΕ Πειραιά στην Αίγινα, από το εγκεκριμένο ΤΔΕ (Υποέργο 1: Στήριξη και παρακολούθηση του έργου) της Πράξης: «ΣΔΕ ΑΠ 8», έως τη λήξη της τρέχουσας σχολικής περιόδου (30/6/2013).[url=http://static.diavgeia.gov.gr/doc/
Παράθεση από: foibos81 στις Φεβρουαρίου 09, 2013, 04:59:38 pmYπάρχει κάπου εκπαιδευτικό υλικό για τα ΣΔΕ; Kάποιο είδος αναλυτικού προγράμματος το τι διδασκεται σε καθε μάθημα ή κάποια ιστοσελίδα με υλικό;Υπαρχει εκπαιδευτικό υλικό στο ΣΔΕ, μεγάλα ντοσιέ με προτεινόμενα σχέδια μαθήματος για όλους τους γραμματισμούς. Εγώ τουλάχιστον που είχα Ελληνικό γραμματισμο, μου έδωσε ο Διευθυντής μου το υλικό.
Παράθεση από: Άστρο στις Φεβρουαρίου 22, 2013, 10:27:12 amΑντιμετώπιση των δαπανών μετακίνησης των ωρομισθίων εκπαιδευτών, του συμβούλου σταδιοδρομίας και του συμβούλου ψυχολόγου, στο παράρτημα του ΣΔΕ Πειραιά στην Αίγινα, από το εγκεκριμένο ΤΔΕ (Υποέργο 1: Στήριξη και παρακολούθηση του έργου) της Πράξης: «ΣΔΕ ΑΠ 8», έως τη λήξη της τρέχουσας σχολικής περιόδου (30/6/2013).[url=http://static.diavgeia.gov.gr/doc/
otan ypografoume th symbash paradidoume kai thn karta anergias aytomata?
Παράθεση από: dimitr στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 11:01:27 pmotan ypografoume th symbash paradidoume kai thn karta anergias aytomata?Αυτήν την απορία την έχω και εγώ...Αν μπορεί κάποιος ας μας απαντήσει.....................
Chryssathess καλό είναι να μην προτρέπουμε μέσα από δημόσια φόρουμ σε καραμπινάτες παρανομίες. Αν εξέδιδες ΑΠΥ, τότε είχες κάνει έναρξη επαγγέλματος στην εφορία και τηρούσες τα σχετικά βιβλία, επομένως ο ΟΑΕΔ μπορεί να διαπιστώσει αν ήσουν άνεργη ή όχι. Αν κάποιος θέλει να πάρει τα ρίσκα του, είναι δικαίωμά του, αλλά καλό είναι να μην παίρνει στο λαιμό του άλλους, παριστάνοντας ως απλό ένα ζήτημα που δεν είναι τέτοιο.