0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό μου θυμίζει τους πίνακες ωρομισθίων των εκκλησιαστικών κάποτε που είχαν 3 ετή ισχύ..αν είναι δυνατόν!
Μαριε που ήσουν τον προηγούμενο χρόνο; Τώρα το θυμηθηκες; Και εγώ δούλευα κάπου και είμαι καλύτερος απο αυτούς, να τους διώξουν να πάρουν εμένα; Είμαστε σοβαροί;
παιδια ποσο ηταν το ωρομισθιο καθαρα? με μεταπτυχιακο?
Παράθεση από: pskouras στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 06:31:08 pmΜαριε που ήσουν τον προηγούμενο χρόνο; Τώρα το θυμηθηκες; Και εγώ δούλευα κάπου και είμαι καλύτερος απο αυτούς, να τους διώξουν να πάρουν εμένα; Είμαστε σοβαροί;Ναι, συγνώμη που περίμενα οτι θα ξαναβγεί προκ?!?οπως γίνεται ΠΑΝΤΑ άλλωστε?!?τεσπα, έτσι κ αλλιως, αλλοι αποφασίζουν κ οχι εδω μέσα γιατί εσείς απο οτι κατάλαβα τις έχετε reserve?!??!μηπως να σας διορίζανε κιόλας??!?! Και το ποιος έχει μόρια είναι μία άλλη ιστορια. εγω μπορεί ναμην έχω σε ΣΔΕ αλλα να έχω διδακτορικο και προυπηρεσια σε φορεις Δ
Παράθεση από: IoannisDr στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 07:43:07 pmΑυτό μου θυμίζει τους πίνακες ωρομισθίων των εκκλησιαστικών κάποτε που είχαν 3 ετή ισχύ..αν είναι δυνατόν!Η σύγκριση είναι άκυρη εντελώς.Αν είναι μπορώ και γω να πω να βγάζουν κάθε εξάμηνο προκήρυξη στα ΣΔΕ όπως στα ΙΕΚ και όπως είπε και ο από πάνω συνάδελφος εγώ γουστάρω κάθε μήνα να βγάζουν.Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να βγάζει κάθε χρόνο προκήρυξη. Μια σύμβαση αν το αναφέρει μπορεί μέχρι και 3 χρόνια να ανανεώνεται. Αφού το αναφέρει σαν παράγραφο στην προκήρυξη είναι νόμιμο και από ότι θυμάμαι και για τους συμβούλους έτσι γινόταν παλιά οι συμβάσεις τους ανανεωνόταν στα ΣΔΕ.
Παράθεση από: Marios 1980 στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:08:47 pmΠαράθεση από: pskouras στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 06:31:08 pmΜαριε που ήσουν τον προηγούμενο χρόνο; Τώρα το θυμηθηκες; Και εγώ δούλευα κάπου και είμαι καλύτερος απο αυτούς, να τους διώξουν να πάρουν εμένα; Είμαστε σοβαροί;Ναι, συγνώμη που περίμενα οτι θα ξαναβγεί προκ?!?οπως γίνεται ΠΑΝΤΑ άλλωστε?!?τεσπα, έτσι κ αλλιως, αλλοι αποφασίζουν κ οχι εδω μέσα γιατί εσείς απο οτι κατάλαβα τις έχετε reserve?!??!μηπως να σας διορίζανε κιόλας??!?! Και το ποιος έχει μόρια είναι μία άλλη ιστορια. εγω μπορεί ναμην έχω σε ΣΔΕ αλλα να έχω διδακτορικο και προυπηρεσια σε φορεις Δ
Υπάρχουν καταγγελίες ότι στους περσινούς πίνακες των ωρομισθίων όχι μόνο συμπεριλήφθησαν άτομα που το πτυχίο τους δεν είχε ανάθεση διδασκαλίας στα διδακτικά αντικείμενα τωνΣΔΕ, αλλά αυτοί κατόπιν προσελήφθησαν και δούλεψαν κανονικά σε ΣΔΕ.Μήπως επιτέλους θα πρέπει να αναγράφεται η ειδικότητα του κάθε υποψηφίου στους πίνακες ωρομισθίων, ώστε να αποδεικνύεται ότι όντως έχει το δικαίωμα διδασκαλίας με βάση το βασικό πτυχίο του; Πόσες άραγε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια που απλά κανείς από τους συνυποψήφιους τους δεν τις κατάλαβε για να κάνει ενστάσεις;Πριν λοιπόν μιλήσουμε για ανανεώσεις των περσινών συμβάσεων, δεν πρέπει να ξεκαθαριστούν αυτές οι περιπτώσεις;και έκαναν αίτηση παράνομα χωρίς να μπορούν με το κωδικό τους να δουλέψουν σύμφωνα με τις αναθέσεις και τελικά τους πήραν και μάλιστα δίπλα στο σπίτι τους και ο δ/ντης του συγκεκριμένου σδε μου είπε μάλλον θα πέσει και ανανέωση των συμβάσεων και το άτομο αυτό το διαφημίζει και στο προφίλ του και τα έχω πάρει τρελά με τα βύσματα >:(και το καλύτερο απ'ολα το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ
Μπα; Από που κι ως που άκυρη; Σε όλες τις δομές εκπαίδευσης οι προκυρήξεις διδακτικού προσωπικού αφορούν σχολική περίοδο (είτε εξαμήνου, είτε έτους)...έτσι γινόταν και στα ΣΔΕ! Αν είναι νόμιμη η ανανέωση ή όχι θα φανεί. Άλλωστε όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το ζήτημα είναι ο τύπος και η διάρκεια των συμβάσεων των ωρομισθίων!