0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Thomas3 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:46:02 amΠαράθεση από: balaoutis στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:24:02 amΈχω διαβάσει σελίδες σχετικά με το θέμα και παρατηρώ ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα μια μιζέρια και κακεντρέχεια άνευ προηγούμενου. Αν θα βγει η προκήρυξη ή αν θα γίνει ανανέωση ή γιατί ζει ακόμα η κατσίκα του γείτονα. Πάντως αν έχουμε νέα προκήρυξη τώρα, πέρα από τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στα σχολεία, στους πίνακες κατάταξης συνήθως υπάρχουν ελαχιστότατες αλλαγές. Προσωπικά πάντως, όλα αυτά τα χρόνια πάντα πρώτος έβγαινα σε ολόκληρο τον νομό αττικής και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο και βλέπω πάντα τα ίδια ονόματα να είναι ψηλά στους πίνακες .Οπότε μην ελπίζουν οι πολιορκητές να αλώσουν την Πόλη.Τα είπες όλα συνάδελφε εδώ.το αν θα υπάρχξουν ελαχιστότατες αλλαγές θα το δούμε όταν θα βγει η προκ. Στα ΣΔΕ που με ενδιαφέρουν εμένα τα ονόματα που είναι ψηλά στους πίνακες ούτε μεταπτυχιακό δεν έχουν παρά μόνο καμιά 500ρια ώρες στα ΣΔΕ. Και αφήστε τη κατσίκα του γείτονα. Με την ανεργία που υπάρχει φυσικά και θέλει πολυς κόσμος να μπει στα ΣΔΕ. "Μιζέρια και κακεντρέχεια" επειδή σας λένε τν αλήθεια οτι θέλετε απλά να καβατζωθείτε όπως όπως και να ανανεωθούν οι συμβάσεις σας που ξέρατε οτι λ΄γηουν 26 Ιουνίου. Αλλά το πιο εμετικό από όλα είναι οτι οοοοοολα αυτά τα ωραία τα λέτε όχι γιατί φοβάστε μπας και σκάσει κανείς άλλος και σας πάρει τη θέση αλλά γιατί είναι καλύτερο για τη λειτουργκοτητα του σχολείου?!?γελάσαμε πάλι νυχτιάτικα!?Τεσπα, αυτο δε νεξαρτάται από εμας έτσι κ αλλιως. Εμενα μου είπαν οτι θα βγει η προκ κανονικότατα, τώρα αν μου είπαν βλακείες μπορεί τι να πω??::
Παράθεση από: balaoutis στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:24:02 amΈχω διαβάσει σελίδες σχετικά με το θέμα και παρατηρώ ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα μια μιζέρια και κακεντρέχεια άνευ προηγούμενου. Αν θα βγει η προκήρυξη ή αν θα γίνει ανανέωση ή γιατί ζει ακόμα η κατσίκα του γείτονα. Πάντως αν έχουμε νέα προκήρυξη τώρα, πέρα από τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στα σχολεία, στους πίνακες κατάταξης συνήθως υπάρχουν ελαχιστότατες αλλαγές. Προσωπικά πάντως, όλα αυτά τα χρόνια πάντα πρώτος έβγαινα σε ολόκληρο τον νομό αττικής και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο και βλέπω πάντα τα ίδια ονόματα να είναι ψηλά στους πίνακες .Οπότε μην ελπίζουν οι πολιορκητές να αλώσουν την Πόλη.Τα είπες όλα συνάδελφε εδώ.
Έχω διαβάσει σελίδες σχετικά με το θέμα και παρατηρώ ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα μια μιζέρια και κακεντρέχεια άνευ προηγούμενου. Αν θα βγει η προκήρυξη ή αν θα γίνει ανανέωση ή γιατί ζει ακόμα η κατσίκα του γείτονα. Πάντως αν έχουμε νέα προκήρυξη τώρα, πέρα από τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στα σχολεία, στους πίνακες κατάταξης συνήθως υπάρχουν ελαχιστότατες αλλαγές. Προσωπικά πάντως, όλα αυτά τα χρόνια πάντα πρώτος έβγαινα σε ολόκληρο τον νομό αττικής και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο και βλέπω πάντα τα ίδια ονόματα να είναι ψηλά στους πίνακες .Οπότε μην ελπίζουν οι πολιορκητές να αλώσουν την Πόλη.
προκηρυξη ωρομισθιων θα βγει για τα κενα που εχουν αφησει οι μονιμοι. σε αυτην την προκηρυξη αναφερονται στο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: Marios 1980 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:05:27 amΠαράθεση από: Thomas3 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:46:02 amΠαράθεση από: balaoutis στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:24:02 amΈχω διαβάσει σελίδες σχετικά με το θέμα και παρατηρώ ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα μια μιζέρια και κακεντρέχεια άνευ προηγούμενου. Αν θα βγει η προκήρυξη ή αν θα γίνει ανανέωση ή γιατί ζει ακόμα η κατσίκα του γείτονα. Πάντως αν έχουμε νέα προκήρυξη τώρα, πέρα από τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στα σχολεία, στους πίνακες κατάταξης συνήθως υπάρχουν ελαχιστότατες αλλαγές. Προσωπικά πάντως, όλα αυτά τα χρόνια πάντα πρώτος έβγαινα σε ολόκληρο τον νομό αττικής και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο και βλέπω πάντα τα ίδια ονόματα να είναι ψηλά στους πίνακες .Οπότε μην ελπίζουν οι πολιορκητές να αλώσουν την Πόλη.Τα είπες όλα συνάδελφε εδώ.το αν θα υπάρχξουν ελαχιστότατες αλλαγές θα το δούμε όταν θα βγει η προκ. Στα ΣΔΕ που με ενδιαφέρουν εμένα τα ονόματα που είναι ψηλά στους πίνακες ούτε μεταπτυχιακό δεν έχουν παρά μόνο καμιά 500ρια ώρες στα ΣΔΕ. Και αφήστε τη κατσίκα του γείτονα. Με την ανεργία που υπάρχει φυσικά και θέλει πολυς κόσμος να μπει στα ΣΔΕ. "Μιζέρια και κακεντρέχεια" επειδή σας λένε τν αλήθεια οτι θέλετε απλά να καβατζωθείτε όπως όπως και να ανανεωθούν οι συμβάσεις σας που ξέρατε οτι λ΄γηουν 26 Ιουνίου. Αλλά το πιο εμετικό από όλα είναι οτι οοοοοολα αυτά τα ωραία τα λέτε όχι γιατί φοβάστε μπας και σκάσει κανείς άλλος και σας πάρει τη θέση αλλά γιατί είναι καλύτερο για τη λειτουργκοτητα του σχολείου?!?γελάσαμε πάλι νυχτιάτικα!?Τεσπα, αυτο δε νεξαρτάται από εμας έτσι κ αλλιως. Εμενα μου είπαν οτι θα βγει η προκ κανονικότατα, τώρα αν μου είπαν βλακείες μπορεί τι να πω??::Διακρίνω μια απόγνωση και πικρία στα λεγόμενα σου δεν γνωρίζω που οφείλεται, τι προσδοκάς και τι έχεις δει, εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου, όπου δεν διέκρινα κάτι το μεμπτό στην διαδικασία επιλογής ούτε την φοβάμαι αντίθετα την βρίσκω αρκετά αυστηρή. Έχω δει άτομο με διδακτορικό να έχει χαμηλή θέση στην κατάταξη, μην ξεχνάμε ότι τα ΣΔΕ είναι σχολεία που θέλουν εκπαιδευτικούς με εξειδικευμένες γνώσεις και κατάρτιση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους και γνωρίζω από τα προηγούμενα έτη ότι η όποια καθυστέρηση στην πλήρη εφαρμογή του προγράμματος έχει αρνητικές συνέπειες στους εκπαιδευομένους.
και μαλιστα αυτη η προκηρυξη δεν γνωριζουν ποτε θα βγει, διοτι αναμενονται τυχον και αλλες αποσπασεις μονιμων
Παράθεση από: mariliane στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:22:53 amπροκηρυξη ωρομισθιων θα βγει για τα κενα που εχουν αφησει οι μονιμοι. σε αυτην την προκηρυξη αναφερονται στο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: V4Vendetta στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:51:46 amΠαράθεση από: Thomas3 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:46:02 amΠαράθεση από: balaoutis στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:24:02 amΈχω διαβάσει σελίδες σχετικά με το θέμα και παρατηρώ ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα μια μιζέρια και κακεντρέχεια άνευ προηγούμενου. Αν θα βγει η προκήρυξη ή αν θα γίνει ανανέωση ή γιατί ζει ακόμα η κατσίκα του γείτονα. Πάντως αν έχουμε νέα προκήρυξη τώρα, πέρα από τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στα σχολεία, στους πίνακες κατάταξης συνήθως υπάρχουν ελαχιστότατες αλλαγές. Προσωπικά πάντως, όλα αυτά τα χρόνια πάντα πρώτος έβγαινα σε ολόκληρο τον νομό αττικής και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο και βλέπω πάντα τα ίδια ονόματα να είναι ψηλά στους πίνακες .Οπότε μην ελπίζουν οι πολιορκητές να αλώσουν την Πόλη.Τα είπες όλα συνάδελφε εδώ.Ε δεν σε διορίζουν τότε να τελειώνει η υπόθεση. Αιώνια πρωτιά. Και οι άλλοι στην επόμενη ζωή...Θα σε συμβούλευα φιλικά, να κάνεις προσπάθεια να βελτιωθείς ακαδημαϊκά και επαγγελματικά.
Παράθεση από: Thomas3 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:46:02 amΠαράθεση από: balaoutis στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:24:02 amΈχω διαβάσει σελίδες σχετικά με το θέμα και παρατηρώ ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα μια μιζέρια και κακεντρέχεια άνευ προηγούμενου. Αν θα βγει η προκήρυξη ή αν θα γίνει ανανέωση ή γιατί ζει ακόμα η κατσίκα του γείτονα. Πάντως αν έχουμε νέα προκήρυξη τώρα, πέρα από τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στα σχολεία, στους πίνακες κατάταξης συνήθως υπάρχουν ελαχιστότατες αλλαγές. Προσωπικά πάντως, όλα αυτά τα χρόνια πάντα πρώτος έβγαινα σε ολόκληρο τον νομό αττικής και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο και βλέπω πάντα τα ίδια ονόματα να είναι ψηλά στους πίνακες .Οπότε μην ελπίζουν οι πολιορκητές να αλώσουν την Πόλη.Τα είπες όλα συνάδελφε εδώ.Ε δεν σε διορίζουν τότε να τελειώνει η υπόθεση. Αιώνια πρωτιά. Και οι άλλοι στην επόμενη ζωή...