0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις τους πήρα τηλ. και μου είπαν μέσα Οκτωβρίου θα ενημερωθείτε από το διευθυντή σας για ανανέωση αν υπάρχει κενό στην ειδικότητα που προσλήφθηκατε πέρυσι...Αν υπάρχει κενό...! Ας πάρει και κανένας άλλος να ρωτήσει παραπάνω γιατί εγώ κόλλησα...τα χασα...[/quoΤΕΤο θέμα είναι αν θα γίνουν άλλες αποσπάσεις μονίμων. Αν δε γίνουν σίγουρα θα δουλέψουμε οι περσινοί και κάποιοι με περισσότερες ώρες αφού από τους περσινούς μόνιμους στα σδε έμεινε μόνο 1. Κάνω κάποιο λάθος στην σκέψη μου?
Παράθεση από: mastermind στις Σεπτεμβρίου 20, 2013, 01:34:52 pm Μόλις τους πήρα τηλ. και μου είπαν μέσα Οκτωβρίου θα ενημερωθείτε από το διευθυντή σας για ανανέωση αν υπάρχει κενό στην ειδικότητα που προσλήφθηκατε πέρυσι...Αν υπάρχει κενό...! Ας πάρει και κανένας άλλος να ρωτήσει παραπάνω γιατί εγώ κόλλησα...τα χασα...[/quoΤΕΤο θέμα είναι αν θα γίνουν άλλες αποσπάσεις μονίμων. Αν δε γίνουν σίγουρα θα δουλέψουμε οι περσινοί και κάποιοι με περισσότερες ώρες αφού από τους περσινούς μόνιμους στα σδε έμεινε μόνο 1. Κάνω κάποιο λάθος στην σκέψη μου?[/qΣωστά.Τα ίδια έλεγα κι εγώ. Αν προσέξουμε όμως το νέο νομο μιλά και για δύο υποδιευθυντές...πάνε δύο θέσεις...Ας πάρει και κανένας άλλος τηλ. να μας πει τι του είπαν.
Μόλις τους πήρα τηλ. και μου είπαν μέσα Οκτωβρίου θα ενημερωθείτε από το διευθυντή σας για ανανέωση αν υπάρχει κενό στην ειδικότητα που προσλήφθηκατε πέρυσι...Αν υπάρχει κενό...! Ας πάρει και κανένας άλλος να ρωτήσει παραπάνω γιατί εγώ κόλλησα...τα χασα...[/quoΤΕΤο θέμα είναι αν θα γίνουν άλλες αποσπάσεις μονίμων. Αν δε γίνουν σίγουρα θα δουλέψουμε οι περσινοί και κάποιοι με περισσότερες ώρες αφού από τους περσινούς μόνιμους στα σδε έμεινε μόνο 1. Κάνω κάποιο λάθος στην σκέψη μου?[/qΣωστά.Τα ίδια έλεγα κι εγώ. Αν προσέξουμε όμως το νέο νομο μιλά και για δύο υποδιευθυντές...πάνε δύο θέσεις...Ας πάρει και κανένας άλλος τηλ. να μας πει τι του είπαν.
και...τι θα γίνει ....αν κάποιος αρνηθεί?....θα μείνει η θέση κενη???.....
Παράθεση από: mastermind στις Σεπτεμβρίου 20, 2013, 01:34:52 pm Μόλις τους πήρα τηλ. και μου είπαν μέσα Οκτωβρίου θα ενημερωθείτε από το διευθυντή σας για ανανέωση αν υπάρχει κενό στην ειδικότητα που προσλήφθηκατε πέρυσι...Αν υπάρχει κενό...! Ας πάρει και κανένας άλλος να ρωτήσει παραπάνω γιατί εγώ κόλλησα...τα χασα...[/quoΤΕΤο θέμα είναι αν θα γίνουν άλλες αποσπάσεις μονίμων. Αν δε γίνουν σίγουρα θα δουλέψουμε οι περσινοί και κάποιοι με περισσότερες ώρες αφού από τους περσινούς μόνιμους στα σδε έμεινε μόνο 1. Κάνω κάποιο λάθος στην σκέψη μου?Όχι, απλά η πιθανότητα να μείνουν τα ΣΔΕ με έναν μόνο αποσπασμένο είναι μικρή. Το Υπουργείο έχει υποσχεθεί στους διευθυντές ΣΔΕ ότι θα ανανεώσει και τις υπόλοιπες αποσπάσεις μονίμων στα ΣΔΕ. Επομένως, με δεδομένο ότι το υποχρεωτικό ωράριο των μόνιμων έχει αυξηθεί αρκετά από πέρυσι, για αρκετούς ωρομίσθιους δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή τους λόγω κάλυψης όλων των ωρών απ' τον αποσπασμένο μόνιμο, ενώ και για όσους ανανεωθεί η σύμβαση οι ώρες θα είναι μειωμένες (τα παραπάνω φυσικά ισχύουν για τα ΣΔΕ όπου θα αποσπασθεί μόνιμος της ίδιας ειδικότητας).
ευχαριστώ Mpesg:))))))
και εαν δεν δεχτει κανεις η θα παρει απο τους γειτονικους νομους η θα ενημερωσει το ινεδιβιμ να βγαλει νεα προκυρηξη, ολα αυτα βεβαια χωρις να εχουμε δει επισημη ανακοινωση απο το ινεδιβιμ για ανανεωσεις αυμβασεων, βεβαια φετος το ινεδιβιμ εκανε ανανεωση συμβασεων στους υπευθυνους των σχολων γονεων που ειχαν προσληφθει τον μαρτιο για τρεις μηνες και η συμβαση τους εληξε τον ιουνιο χωρις επισημη ανακοινωση!!!! το ξερω διοτι ετσι ανανεωθηκε και η δικη μου συμβαση ως υπευθυνου στην σχολη γονεων
Έτσι λέει στο νέο νομοσχέδιο ότι ΙΕΚ και ΣΔΕ έχουν ημερομηνία έναρξης την 15/10. Αν κάποιος έχει το url για να το ανεβάσει γιατί δε θυμάμαι που το βρήκα.
Μια ερωτήση θα ήθελα να κάνω : Είναι δυνατόν ένας μόνιμος αποσπασμένος στα ΣΔΕ να καλύψει τις ώρες ενός γραμματισμού ως β ανάθεση οπότε να μην προσληφθεί ωρομίσθιος της ειδικότητας ; Μπορεί να συμβεί αυτό ;