0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν υπάρχουν 3 ωρομίσθιοι που κάνουν το ίδιο μάθημα, σημαίνει ότι έχουν δημιουργηθεί 3 τμήματα στο ΣΔΕ αυτό.Δεν μπορεί ένα τμήμα για μια ειδικότητα, να μοιραστεί σε 2 ή 3 εκπαιδευτές ΣΔΕ.
Eπίσης μη ξεχνάτε τις 3 ώρες project και τις 2 εργαστήρια άρα και ένα τμήμα να πάρει κάποιος θα έχει 6-8 ώρες μάθημα σίγουρα.
μπορει κπ να κανει αιτηση για πανω απο 1 ΣΔΕ?Σκεφτομαι να κανω σε ολη τη βορεια Ελλαδα.Η ωριαια αποζημιωση ποσο ειναι?
Όπως ήταν την προηγούμενη χρονιά έτσι θα είναι και τώρα. Το πως τις μοιράζουν το κανονίζει ο διευθυντής με τους καθηγητές. Ο πρώτος είχε τον πρώτο λόγο για την προηγούμενη χρονιά. Οι ώρες μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν (το τελευταίο δύσκολο) ανάλλογα με τα τμήματα.
Στο συγκεκριμένο ΣΔΕ, οι ώρες συνολικά φέτος για το μάθημα αυτό στο οποίο ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 3 ωρομισθίων που έχουν το ίδιο αντικείμενο διδασκαλίας είναι 21 ώρες συνολικά για όλα τα τμήματα. Τα τμήματα σύνολο είναι 7, από 3 ώρες το κάθε τμήμα. Επομένως φέτος που στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για αυτό το ΣΔΕ ανανεώθηκαν οι συμβάσεις και των 3 ωρομισθίων που κάνουν το ίδιο μάθημα, με τα δεδομένα που σας περιέγραψα τι θα γίνει; Πως θα μοιραστούν 21 ώρες σε 3 ωρομίσθιους; Yπάρχει περίπτωση κάποιος από τους ωρομίσθιος να μην τον καλέσουν και ας ανανεώθηκε η σύμβαση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ επειδή δεν μπορούν να μοιραστούν καλά οι ώρες στους ωρομίσθιους;
Θέλω τη γνώμη σας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το ΣΔΕ ΄και είμαι ο τρίτος ωρομίσθιος από αυτούς που ανανεώθηκαν οι συμβάσεις στην σειρά μου είπαν ότι δεν έχουν ώρες να μου δώσουν !!!!!!! Μόνιμος δεν υπάρχει στο ΣΔΕ, το μάθημα αυτό θα το κάνουν ωρομίσθιοι. Συνολικά θα δώσουν 15 ώρες στον πρώτο ωρομίσθιο, 6 ώρες στον δεύτερο και δεν υπάρχουν ώρες. Πως γίνεται και με ποια λογική να δίνουν στον πρώτο 15 ώρες; Kανονικά δεν έπρεπε να μοιραστούν οι ώρες σε όλους; Με λίγα λόγια η ανανέωση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν ίσχυει. Θα πρέπει να γίνουν καταγγελίες για εμένα επίσημα στο ΙΝΕΔΙ
Όσο για τον φίλο John δε χαιρόμαστε με τον πόνο του άλλου... γνωρίζουμε πόσο ρευστά είναι όλα και σεβόμαστε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που έχουν όσοι δεν δουλεύουν γιατί όλοι το περνάμε ή το έχουμε περάσει. Για περισσότερα απαντάω στο topic για τα ΙΕΚ καθώς κάτι ανέφερες κι εκεί.