0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω ηδη δεσμευτει με κΕΕ και ΙΕΚ. Κανονισα και τις ωρες απο τα ιδιιατερα μου. δεν ξερω αν συμφερει να το ξανακανω. Θα με βριζουν στο τελος οι γονεις....Το σκεφτομαι...
εφοσον το λεει ξεκαθαρα για ΣΔΕ στην προκυρηξηΕμαθα επισης οτι στο ΣΔΕ της περιοχης μου εχει 12 ωρες μαθημα και ο περυσινος καθηγητης δεν ανανεωσε την συμβαση του. Εφοσον ειμαι πρωτη στον πινακα δεν θα επρεπε να με καλεσουν ή θα αναζητησουν μονιμο?
σύμφωνα με την νεα προκυρηξη για τα ιεκ που θα ισχυσει και για τα σδε και για τα σεκ, η κατασταση ειναι λιγο περιπλοκη. Διοτι οι μονιμοι θα μπορουν να κανουν αιτηση για τα απογευματινα σδε ως ωρομισθιοι για ενα extra εισοδημα , οπως συμβαινει με τα ιεκ. Επομένως τελειωσε και το παρμυθι που λεγεται σδε
Συνήθως όμως οι προκηρύξεις αυτού του τύπου τους μόνιμους τους βάζουν τελευταίους... Προηγούνται οι μη δημόσιοι υπάλληλοι. Νομίζω.....
Καλά ότι η προκήρυξη των Δημόσιων ΙΕΚ ήταν πρόχειρη το ξέραμε, αλλά ότι θα αναγνώριζαν πως ήταν τέτοια η προχειρότητά τους που έγραψαν ότι ήταν και για τα ΣΔΕ ενώ δεν ήταν...υπερβαίνει κάθε φαντασία!!!
Δεν το είπε και δημόσια!!!! Στους διευθυντές μόνο και όχι ξεκάθαρα!!! Ξερεις τωρα!!!! πολιτικοί!!! Και εδώ ταιριάζει: ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ;;;;; ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;; ( δεν θυμάμαι και ποιος ηθοποιός το λέει!!!)Καλημέρα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE