0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι γύρω στις 12 ώρες μπορεί να πάρει κάποιος ωρομίσθιος εκτός κι αν έχει κάνα διαθετικό και κατ' εξαίρεση φτάσει τις 16.Πιστοποιημένοι φορείς: μάλλον εννοεί, φαντάζομαι, σεμινάρια που έκανε το ίδιο το ινεδιβιμ σε σύμπραξη με πανεπιστήμια κτλ.Για τα κενά που ρωτάς: όντως αφορά τα σχολειά που δεν πήραν ωρομίσθιους οι οποίοι για το χ-ψ λόγο δεν δέχτηκαν να ανανεώσουν την σύμβασή τους και φυσικά δεν έγινε απόσπαση μόνιμων. δεν είναι και πάρα πολλά τα κενά αλλά δεν είναι και λίγα.
οχι δεν υπαρχουν επισημα καπου και για αυτο αλλλωστε οι διαδικασιες ειναι αδιαφανεις
Τουλάχιστον στα ΣΔΕ δεν έχω δει αδιαφανείς διαδικασίες. Είσαι πρώτος θα πάρεις ώρες. Και δεν μπορείς να πληρωθείς για πάνω από 15 ώρες. Δεν είναι σαν τα ΙΕΚ. Απλά δε γίνεται το μάθημα ή οι μαθητές κάνουν λιγότερες ώρες στο μάθημα. Πάνω από 15 ώρες ξεχάστε το.
δηλαδη για να πάρει ο 2οσ πρεπει να συμπηρωσει ο πρωτος 15 ώρες??αλλιώς δεν παιρνει?
Αν ο Διευθυντής με 15 ώρες του ωρομισθίου βγάζει το πρόγραμμα στο μάθημα αυτό εννοείται δεν θα ζητήσει από το ΙΝΕΔΙ
Καταρχην,πραγματικα ΣΥΓΝΩΜΗ για τπ πρηξιμο, αλλα μπερδευομαι. Με τη περυσινη προκυρηξη -ασχετα με φετος που εχει γινει η ανανεωση των περυσινων ωρομισθιων.Ας πουμε οτι ειμαστε 2 στον πινακα εσυ 1ος , εγω δευτερος, αμα δεν συμπηρώσεις εσυ, εγω δεν παιρνω τιποτα?