0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από ότι είδα μπορούμε να δηλώσουμε πολλά ΣΔΕ σε σειρά προτεραιότητας αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα μπορεί να εργαστεί σε περισσότερα από ένα ΣΔΕ ή μόνο σε ένα ΣΔΕ και σε περίπτωση που η πρώτη του προτίμηση είναι κατειλημμένη να εργαστεί σε αλλά ΣΔΕ σύμφωνα με την σειρά προτεραιότητας που δήλωσε ;
http://www.inedivim.gr/index.php/prokirixeis/451-2014-01-30-14-11-53
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου δώσετε τη βοήθειά σας σχετικά με τον υπολογισμό της προυπηρεσίας του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης σε ώρες. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω ώστε να έχω σε επίσημο έγγραφο την πρυπηρεσία σε ώρες; Γινεται στο ΙΚΑ ή χρειάζεται να απευθυνθώ κάπου αλλού; Σας ευχαριστώ πολύ! Η απάντηση]ή σας θα μου ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμη.
παιδιά μην αγχώνεστε για τις επιλογέςέτσι ήταν και παλαιότερα σε παίρναν τηλέφωνο σύμφωνα με τη σειρά σου και σου λεγαν πχ έχει 12 ώρες στο τάδε σδε, 9 στο άλλο, 9 και στο παράλλο πού θέλετε να πάτε??και επέλεγεςμε τη σειρά πάει ο πίνακας, έτσι ήταν και πρώτα
Με 21 ώρες υποχρεωτικό ωράριο, ο 1 μήνας είναι 87,5 ώρες και η 1 μέρα είναι 3,5 ώρες.
Σε επικοινωνία με το Ινεδιβιμ μου ειπαν οτι αρκει η υπευθυνη δήλωση για αναγωγή σε ώρες. δευτεροβαθμια πολλαπλασιάζεις με το 87,5 τους μήνες. αυτά για αυτούς που είναι πλήρους ωραρίου οι προυπηρεσίες.