0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλο ενα θεμα που πρεπει να προσεξουμε ειναι η παραταση του σχολικου ετους στα σδε, μεχρι τις 30 ιουνιου. χωρις τροποποιητικη στη συμβαση μας, δεν πρεπει να συνεχισει κανεις. η συμβαση μας ληγει στις 13. αν παμε ετσι, μπορει και να μη μας πληρωσουν
πήρα τηλ....μου λέει η λογική είναι ότι προηγούνται η Α...Λέω ...το γράφει κάπου? Ε όχι μου λέει....τότε πως τεκμηριώνεται η απάντησή σας?Σιωπή...ένσταση και νομικά
Στείλε μου την να την υπογράψωpskouras ρώτα τον διευθυντή σου,σίγουρα την έχει λάβει. ειδάλλως στείλε σε pm το email σου για να σου προωθήσω την επιστολή.
Επειδή τα άτομα πραγματικά δεν γνωρίζουν, δεν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει βεβαίωση που αναγράφει ώρες για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, δεν καταλαβαίνουν τι θα πει τοποθέτηση και τι διάθεση, δεν διευκρινίζουν ποια είναι τα προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης, δεν βγάζουν πίνακες ανά σδε και δεν απορρίπτουν αυτούς που δήλωσαν πολλές περιφέρειες....ένσταση.
Για τους δημόσιους υπαλλήλους το λέει ξεκάθαρα ότι κατατασσονται τελευταίοι. Ότι όσοι έχουν το μάθημα Α ανάθεση προηγούνται από αυτούς που το έχουν