0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ ίδια περίπτωση αντιμετώπισα, τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω ένσταση προς το άτομο όπως κι έκανα...το αν θα δικαιωθώ θα δείξει..
Καλημέρα πού βλπετε τα αποτελέσματα; πηγαίνω στη σελίδα του ινεδιβιμ στις ανακοινώσεις και δεν τα βλέπω...με ενημερώνετε σας παρακαλώ πολύ;
για να κανεις ενσταση κάνεις το εξήςσυμπληρώνεις κανονικά μια φόρμα σαν την αίτηση μόνο που πάνω γράφεις ΕΝΣΤΑΣΗ και από κάτω του υποψήφιου ωρομίσθιου εκπαιδευτικού Χ Ψ κλάδου ΠΕ... Περιφέρειας Τάδε (από κάτω τα στοιχεία σου)δεξιά γράφειςΕνίσταμαι κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης τάδε (τον αριθμό πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος) για την περιφέρεια Τάδε και συγκεκριμένα κατά του Α
Καλησπέρα συνάδελφοι,όπως ίσως διαβάσατε σε προηγούμενες αναρτήσεις, οι ωρομίσθιοι καθηγητές του Σ.Δ.Ε. Κομοτηνής αναλάβαμε την πρωτοβουλία να υποβάλλουμε ένσταση για τη μη καταβολή της αύξησης των τριών ευρώ ανά ώρα που δικαιούμαστε. Έχουμε στείλει σε όλα τα Σ.Δ.Ε. (50 συνολικά) το κείμενο της ένστασης, το Φ.Ε.Κ. στο οποίο προβλέπεται η αύξηση και δύο αποφάσεις του Ι.ΝΕ.ΔΙ.
Καλημέρα σας, είδα τα αποτελέσματα και σύμφωνα με το προσωρινό πίνακα είμαι δεύτερη για την επιλογή πόλης που έβαλα. Πριν από εμένα είναι κάποιο άτομο που δηλώνει ανεργία ενώ αυτή τη στιγμή διδάσκει στα ΣΔΕ, ΚΔ
μιλουσα για σχετικο θεμα με μια συναδελφο (υπευθυνη ΚΔ
Δεν μπορείς να βγάλεις κάρτα ανεργίας αν εργάζεσαι. Το γεγονός ότι δεν έχεις ασφάλιση, δε σημαίνει ότι δεν εργάζεσαι...
Τι να πω... ετσι μου ειπε η συναδελφος. Αφου ο ΟΑΕΔ δεν ενημερωνεται, ισως και να γινεται. Ετυχε να κανω τα χαρτια μου καπου και μια κοπελα δηλωνε ανεργη, ενω δουλευαμε στο ιδιο ΙΕΚ.