0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε καλημέρα! Το μόνο που μου είπανε στα διεκ για τις ώρες που θα χαθούν λόγω των εκλογών ειναι οτι θα γίνουν αναπλήρωση!!! Ελπιζω να σε κάλυψα!! Τωρα για τα αλλα που αναφέρεις ... Απάντηση επίσημη ΚΑΜΙΑ!!!!Πολυ καλή σου μέρα!!!
Στα ιεκ είναι συγκεκριμένες οι ώρες που βγαίνουν!Στα ΣΔΕ είναι το θέμα
Συνάδελφε που θέτεις την ερώτηση για τα δημόσια Ι.Ε.Κ. (Δ.Ι.Ε.Κ.), στο Δ.Ι.Ε.Κ. που εργάζομαι ήρθε απογραφικό δελτίο με επτά επιλογές ασφάλισης ανάλογα με το ασφαλιστικό καθεστώς καθενός εκπαιδευτή. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μην ασφαλιστείς και δε νομίζω ότι μακροπρόθεσμα είναι και προς το συμφέρον σου παρά την οικονομική επίπτωση που θα έχει αυτό βεβαίως βεβαίως.
Προσωρινοί πίνακες ωρομίσθιων εκπαιδευτών ΣΔΕ των Περιφερειών Αττικής και Κρήτης της υπ' αρ. πρ. 660/2/3463/30-01-2014 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντοςhttp://www.inedivim.gr/index.php/anakoinoseis/510-2015-05-15-sde
Να τί ακούγεται:http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113109278
Αν θες να κάνεις ένσταση γιατί δε σου μέτρησαν κάποια μόρια, κάνεις ένα έγγραφο ένστασης και τους ζητάς να σου προσμετρήσουν τα μόρια αυτά, επισυνάπτοντας τα αντίστοιχα έγγραφα.Αν θες να κάνεις ένσταση για τα μόρια κάποιου άλλου, κάνεις έγγραφο ένστασης κατά του (... τάδε....) και εξηγείς τους λόγους .Καλή επιτυχία!!!
Με τη σειρά μου να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει αν υπάρχει απόφαση για τη λειτουργία ή μη των Δ.Ι.Ε.Κ. τις Παρασκευές και τις Δευτέρες πριν και μετά τις εκλογές και αν 1. σε περίπτωση αργίας θα πληρωθούμε κανόνικά, 2. σε περίπτωση που κάποιο Δ.Ι.Ε.Κ. λειτουργήσει πάραυτα θα πληρωθούμε τις ώρες ή θα πάνε υπέρ πίστεος και πατρίδας.Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να βοήθησα.
Τα όσα αναφέρεις περί ασφάλισης, ορίων για έκδοση Α.Ε.Δ. κ.λ.π. είναι γνωστά και νομίζω ότι κανείς δε διαφωνεί μαζί σου. Δυστυχώς όμως είναι καθορισμένα με σαφήνεια με νόμους τους οποίους και ψάξαμε με τη βοήθεια συναδέλφων δικηγόρων πριν προχωρήσουμε στην ένσταση. Π.χ. όλες οι δομές Ι.ΝΕ.ΔΙ.