0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kι εμένα μέχρι τέλος Ιούνη αλλά 13/6 λήγει το διδακτικό έτος. Eμείς θα κάνουμε μέχρι τέλους μάθημα;Σου είπαν πόσες ώρες;
Kι εμένα μέχρι τέλος Ιούνη αλλά 13/6 λήγει το διδακτικό έτος. Eμείς θα κάνουμε μέχρι τέλους μάθημα;
Απόφαση παράτασης συμβάσεων ως τις 30/6/2014http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%97546%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%A0-80%CE%9A
μου ειπαν ως 29/9 , 12 ωρες την εβδομαδα
δεν εχει ΙΚΑ στα ΣΔΕ
oι πινακες που εχουν αναρτηθει είναι μονο για φετος;;για τις λιγες μερες που εμειναν και οχι για το νεο σχολικο ετος;;
Μολις με καλεσαν απο ΣΔΕ. Μου ειπαν οτι οι ωρες που μου δινουν ειναι μονο για τον Ιουνιο. Δηλαδη θα βγει αλλη προκηρυξη για το επομενο διδακτικο ετος? Κι αν ειναι ετσι (και δεχτω να παω για ενα μηνα) τοτε θα χασω τα μορια της ανεργιας για την επομενη προκηρυξη. Γνωριζει καποιος σιγουρα?
Από πού προκύπτει ότι το διδακτικό έτος λήγει στις 13/6; Και μέχρι τέλος Ιουνίου τι θα κάνετε στο σχολείο; Δε θα έρχονται οι μαθητές;
παιδια για αυτο τον ενα μηνα που προσληφθηκαμε ειμαστε υποχρεωμενοι να πηγαινουμε σε ολες τις εκδηλωσεις και μαλιστα εκτος σχολειου? το δικο μου το σχολειο θα κανει μπαρμπεκιου τον ιουνη σε ενα χωριο μακρια απο την πολη και μαλιστα ζηταει ο διυεθυντης 5 ευρω το ατομο συμμετοχη. Ειμαι υποχρεωμενη λετε να ακολουθησω...?