0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά μην το βλέπετε τόσο light το θέμα, θα σας πω την εμπειρια μουΠριν 2 χρόνια που μας είχαν πάρει κοντα στο Φεβρουάριο αν θυμάμαι καλά,παρουσιάστηκα στο σχολείο και ο διευθυντής μου είπε ότι τα παιδιά μπορεί να με αντιμετωπίσουν κάπως "περίεργα". Τους λέω γιατί εγώ σήμερα ήρθα! Α είχαν εθελοντή λέει και τους είπε ότι τον διώχνουν για να πάρουν εσένα!!!!! και εγώ από το πουθενά, να πρέπει να αλλάξω ένα κλίμα που δημιουργήθηκε ερήμην μουένα αυτό!Το δεύτερο και πιο κορυφαίο, μας είχε πει ο διευθυντής όσοι δεν συμπληρώναμε ωράριο να κάνουμε αίτηση για ενισχυτική να πάρουμε κάποιες ώρες την εβδομάδα. Και σε εμένα δεν τις εγκρίναν με την δικαιολογία ότι τα παιδιά κάναν το γραμματισμό μου από την αρχή της χρονιάς επειδή είχαν εθελοντή!!!Και το τελευταίο, όταν κάναμε αναπληρώσεις, εγώ είχα τις λιγότερες ώρες επειδή θεωρητικά τα παιδιά είχαν διδαχθεί το γραμματισμό μου περισσότερο!Άρα μια χαρά είναι πρόβλημα ο εθελοντής. Επίσης δίνει κια πατηματα στο υπουργείο να σκέφτεται αφού βολεύονται τσαμπα ποιος ο λόγος να πληρώνω??και σε πολλά σδε που πήραν αργά φέτος, ιούνιο αν θυμάμαι καλά, βολευόταν με εθελοντές! Αν δεν είχαν όμως μια χαρά θα πιέζαν και οι διευθυντές και όλοι τους να πάρουν από την αρχή γιατί δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς. Πχ στο ΣΔΕ κατερίνης θυμάμαι είχα δει ότι πήραν πολλούς ωρομισθίους στο τέλος, με τοσους γραμματισμούς να λείπουν δεν θα λειτουργούσε και θα πιεζόταν για να πάρουν συναδέλφους!