0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχουμε κανενα νεο?κινείται τίποτα?μαθατε?
Είναι απαράδεκτο και μόνο το γεγονός της σύμβασης ανάθεσης έργου σε ωρομίσθιους καθηγητές! Εδώ δεν το κάνουν στον ιδ. τομέα στα φροντιστήρια και το εφαρμόζει φορέας ΝΠΙΔ!! Δεν συζητάμε για το..αν-ασφαλιστικό (ΟΑΕΕ ή ΑΕΔ πως λέγεται). Πότε θα τους πάρουμε με τις πέτρες?!?
Σωνώ απόλυτα και αναρωτιέμαι πως τα βγάζετε πέρα με το ΟΑΕΕ ; Δεν ακούω πολλά παράπονα γι αυτό. Προσωπικά φέτος , δεν θα μπορώ να δουλέψω. Αφού είχα την "τύχη" να βρω πέρυσι πολλές ώρες, για φέτος είναι δεμένα τα χέρια μου. Τα έβαλα κάτω και τα έψαξα. Αν πληρώσω αυτό το ..δυσβάσταχτο ΟΑΕΕ , με τους φόρους , παρακρατήσεις και διάφορα άλλα που δεν βρίσκω άκρη πλέον τι είναι και γιατί τα πληρώνουμε , βγαίνει η ώρα ίσως και λιγότερο από 5 ευρώ. Με την προϋπόθεση πως θα βρω πολλές ώρες , όπως πέρυσι , κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο. Οι καθαρίστριες ( και δεν περιφρονώ καθόλου καμία δουλειά, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά όσον αφορά την απόκτηση κάποιον προσόντων ) παίρνουν απ όσα ξέρω , 6 ευρώ . Είναι παράλογο και δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Αφού λένε πως θα ενοποιηθούν τα ταμεία , γιατί τέτοιες διαφορές ;;;;Σκέφτομαι πως θα με πάρουν τηλέφωνο για να πάω σχολείο και θα πρέπει να πω όχι. Πολύ πιθανόν οι μαθητές να μην κάνουν καθόλου το μάθημα μου, κάτι που έγινε πέρυσι σε κάποιο άλλο μάθημα. Ποιος θα έχει όφελος από όλο αυτό ;;
Αν επιτρέπεις πόσες ώρες εργάστηκες την εβδομάδα στα ΣΔΕ περισι; Μου φαίνεται δύσκολο να ξεπεράσεις το όριο δουλεύοντας μόνο στα ΣΔΕ.
αηδία έχει καταντήσει το ινεδιβιμ, αηδια και εμεις που το ανεχόμαστε αηδία και οι συνδικαλιστές που δεν κάνουν τίποτα
όλα τα 15ωρα το ξεπέρασαν, και μετά γίναν και 20 ωρα...κάποιοι εχουν και διδακτορικό, πληρώνονται παραπάνωτι μας κάνει εντύπωση???εγώ σκέφτομαι ότι σκιστήκαμε να παίρνουμε προσόντα για να είμαστε πάνω πάνω στον πίνακα, και εν τέλει αν δεν έχουμε 15ωρο να αρνούμαστε για να μην πληρώσουμε τεβεαηδία έχει καταντήσει το ινεδιβιμ, αηδια και εμεις που το ανεχόμαστε αηδία και οι συνδικαλιστές που δεν κάνουν τίποτασόρι για το πρωινό ξέσπασμα αλλά νιώθω ότι με ασεπ, προυπηρεσίες, 3 μάστερ και διδακτορικό να γράφομαι ξανά στον οαεδ είναι για αυτοκτονία