0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι αλλα καναμε και τις αιτησεις μεσα στον Οκτώβρη..οπότε βάλε έλεγχος, ενστάσεις προσφυγες...εφτανε ο ΜάρτηςΤώρα τι δικαιολογία υπάρχει?
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Εμένα όταν παίρνω τηλέφωνο μου δίνουν την εντύπωση ότι γενικά τους παίρνει πολύς κόσμος και τους παραπονιέται. Καλό είναι όμως να συνεχίσουμε να ενοχλούμε μήπως προβούν σε περαταίρω κινήσεις.
Αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν κάτι με λίγα ή πολλά παράπονα. Πρέπει να διεκδικίσουμε τα αυτονόητα μόνοι μας. Όποιος έχει γνωστό βουλευτή πρέπει να τον ενημερώσει. Εγώ και πολλοί φαντάζομαι θα αναγκαστούμε να μην ξεκινήσουμε ή να παραιτηθούμε... Δεν γίνεται να ανοίγεις ΤΕ
Eίναι οξύμορο το γεγονός ότι οι Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας & Ψυχολόγοι επιλέγουν μέσω της προκήρυξης ένα ΣΔΕ ενώ οι ωρομίσθιοι κάνουν αίτηση σε επίπεδο περιφέρειας. Στο ΙΝΕΔΙ
flyhighΣε καλεσε ο διευθυντης για τη φετινη χρονια? [/quoχte]με το ινεδιβιμ μιλησα... το τηλεφωνημα το περιμενω πως και πως... αυτες οι αποσπασεις που δεν λεν να ολοκληρωθουν μας παρατεινουν την αναμονη και την αγωνια...μεχρι να ερθει η αγωνια του τεβε, μετα ποτε θα πληρωθουμε κοκ...
Καλα ακομα δεν ολοκληρωθηκαν οι αποσπασεις?Με τη χελωνα πανε ολα.Ήμαρτον!
Παιδιά εγκρίθηκαν οι πληρωμές https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/7%CE%9D%CE%A6446%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%A0-%CE%A941/document?inline=true.Για όλους αυτούς που ξεπερνούν τα 5000 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ή δεν αποφεύγουν το ΤΕ