0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι. Η εργαζόμενος ασφαλισμένος με ένσημα στα ΣΔΕ ή άνεργος .
Η πληρωμή με ΑΕΔ δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο που θα καθορίσει αν κάποιος είναι εργαζόμενος ή άνεργος.
Η ΑΕΔ είναι μια διευκόλυνση για τους εργαζόμενους στο ΙΝΕΔΙ
Από τα Δημόσια ΙΕΚ μας ενημέρωσαν ότι από φέτος δε μπορούμε να πληρωθούμε με ΑΕΔ, ελπίζω να μην ισχύει και για τα ΣΔΕ. Αν και πολύ το φοβάμαι, μας βλεπω για ΤΕ
Μη λες πράγματα που δεν ισχύουν!! Σου είπε κάποιος ότι για να διδάξουμε τώρα στα δημόσια ΙΕΚ πρέπει να κόβουμε ΑΠΥ, δηλαδή να ασφαλιστούμε στον ΟΑΕΕ;;;;;
Να ρωτήσω κάτι,αν σε καλέσουν ωρομίσθιο και πάρεις πχ 12 ώρες και μετά έρθει μόνιμος με διάθεση- όχι με απόσπαση-, τι γίνεται?Φεύγει ο ωρομίσθιος?Αφού έχει συμφωνήσει για αυτές τις ώρες και ο πίνακας προχώρησε στον επόμενοΤι γίνεται τότε?
Συγνώμη pipi75, αλλά δε συνηθίζω να γράφω πράγματα από το μυαλό μου , χωρίς να ισχύουν!Χθες είχαμε τη συνάντηση καθηγητών στα ΔΙΕΚ της περιοχής μου και ο ίδιος ο διευθυντής μας ενημέρωση ότι δεν μπορούμε να πλέον να πληρωνόμαστε με ΑΕΔ . Αν γνωρίζεις κάτι άλλο και αμφισβητείς τα λεγόμενα του Δ/ντη, τεκμηριωμένα ενημέρωσε μας. Εγώ δε γνωρίζω κάτι παραπάνω.