0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει στα ΣΔΕ, δεν το προτεινα καν..Τους ειπα τουλαχιστον να ειμασταν 2 να το μοιραζομασταν κ μου ειπανε οχι ενας τα αναλαμβανει..ΕΝΑΣ καθηγητης για 3 τμηματα ,συνολο 15 ωρες.. και εκτοτε καταμπερδευτηκα με το πως θα βγαλω ακρη....Να το προτεινω να μειωσουμε τμηματα??να παμε στισ 10 ωρες?
Μήπως εννοείς 5 τμήματα?! Γιατί από τρεις ώρες κάνει κάθε τμήμα το κάθε μάθημα... Αν όντως είναι 3 τμήματα τότε 3χ3 ώρες=9 ώρες( συν 3 project που αν θέλεις το παίρνεις= 12 ώρες)..πως βγαίνουν 15?!
Έχω την εντύπωση (από αυτά που άκουγα πέρσυ από συναδέλφους) ότι φέτος θα δουλέψεις με ΑΕΔ. Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να ανοίξεις ΤΕ
....το αναγραφει και η προκηρυξη για την εγγραφη στις λιστες αναπληρωτων. μετρουν τα μορια αναπληρωτων ωρομισθιων και γενικοτερα οσων προσλαμβανονται απο τις λιστες, ενω εξαιρουνται τα σδε και τα ναυτικα σχολεια....
εξαιρούνται τα σδε και τα ναυτικά σχολεία από τι?!?Η προκύρηξη αναφέρει προσμέτρηση προυπηρεσίας (γενικά αλλά και ειδικά για τα σδε) για την κατάρτιση πινάκων μέχρι 30-06-2010! Για προυπηρεσία μετά τις 30-06-2010 ο 3848 αναφέρει "Προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2010 λαμβάνεται υπόψη για τους τελικούς πίνακες του διαγωνισμού του άρθρου 3 μόνον εφόσον η πρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου2 ή από τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3.
σωστα απο ολο αυτο, εξαιρουνται απο τον περιορισμο του 3848, τα ναυτικα λυκεια και τα σδε και υπολογιζεται η προυπηρεσια