0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ είμαι στην πρώτη δεκάδα και δεν με κάλεσαν πάντως. Κι εγώ έχω την ίδια απορία...
Το ειπα και χθες και οργανωθειτε και παρτε κανενα τηλεφωνο γιατι ολο εγω παιρνω και μου την ειπαν στο τελοςη λίστα έχει κολλήσει στο δεύτερο γιατί περιμένουν την συνεδρίαση του πυσδε της δυτικης θεσσαλονικης να αποδεσμευθει μια φιλολογοςτο πυσδε δεν σκοπεύει να συνεδριασει (αν δεν έγινε χτες που δεν εμαθα) πριν το Νοέμβρηπιέστε να καλέσει τουλάχιστον στα υπόλοιπα σδε
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/185419/ekpaideftikoi-sta-sholeia-defterhs-efkairias-me.htmlTα συμπεράσματα δικά σας
Τι μπούρδες είναι αυτές;; Το υπουργείο υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που υπάρχει συγχρηματοδότηση από ΕΕ, οι απασχολούμενοι με σύμβαση έργου υπάγονται υποχρεωτικά στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ. Γιατί ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί με σαφώς εξαρτημένη σχέση εργασίας, αναγκάζονται σε σύμβαση ανάθεσης έργου 10 χρόνια τώρα θα μας το εξηγήσει;;;[/quoteοπως τους βολευει ερμηνευουν την περιπτωση μας... γιατι σε επικοινωνια μαζι τους (οπως εχω γραψει αναλυτικα) το οριο του αεδ που για τους εισηγητες σε χρηματοδοτουμενα προγραμματα στη δευτεροβαθμια κτλ ειναι 10000, απαντησαν οτι δενειμαστε εισηγητες... τι ειμαστε τοτε???αν ξεκινησουμε τεβε θα μπλεξουμε και για τα προηγουμενα χρονια οπως φαινεται...