0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περαστικά μας....βγήκαν οι πρωτες αποσπασεις μονιμων στα ΣΔΕ.....http://www.gsae.edu.gr/attachments/article/1248/7%CE%966%CE%A5465%CE%A6%CE%983-0%CE%92%CE%A5.pdf
Συνάδελφοι. Σε όλα τα σχολεία 1 και σε μερικά και 2 παραπάνω αποσπάσεις από πέρυσι (Στο δικό μου 2 και μάλιστα σε ειδικότητα που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ!). Σκούρα τα πράγματα.Εγώ σας τα έλεγα και μου λέγατε οι ωρομίσθιοι συμφέρουν θα πάρουν ωρομίσθιους και φέτος.Εγώ βλέπω απλά να συμπληρώνουμε το παζλ κατά τον Μάρτιο-Απρίλιο όπως πριν 4 χρόνια.Καλό χειμώνα παιδιά.
Ίσως να μην γίνουν όλες δεκτές.Σε αυτό ελπίζουμε.
άστα θα κλάψει κόσμο και κοσμάκης. απορώ με τόσες ελλείψεις στα γενικά πως δίνουν αποσπάσεις στα σδε ???και μάλιστα κατά βάση σε βασικές ειδικότητες
δεκτές από τους εκπαιδευτικούς εννοείς γιατι το υπουργείο τις έδωσε. θα δείξει. ακόμη προκήρυξη για ωρομίσθιους δεν φαίνεται και μάλλον όπως τα λέτε το παζλ θα συμπληρωθεί τον φεβρουάριο έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πάντως πρέπει να μπει ένα τέλος με αυτές τις αποσπάσεις ανευ προσόντων. Οι ωρομίσθιοι έχουν ένα κάρο προσόντα και οι μόνιμοι με σχεδόν τίποτα αποσπώνται σε ένα τόσο απαιτητικό σχολείο.
Νομίζω ότι μπορείς να δεις τα προσόντα που έχουν οι μόνιμοι που πήραν αποσπάσεις στα ΣΔΕ.Φαίνονται στους πίνακες.Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι από αυτούς που πήραν απόσπαση έχουν αρκετά.