0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέχασα να σας ρωτήσω κάτι. Οι τελικές αποσπάσεις μονίμων είναι αυτές που έχουν ημερομηνία 27. 08; Μήπως γνωρίζετε αν θα γίνουν και άλλες ; ( Δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο για αρκετό καιρό και έχω μείνει λίγο πίσω )
Συνάδελφοι, χωρίς να θέλω να γενικεύσω, πολλές από τις αποσπάσεις ήταν "καθαρά προεκλογικές" (και όχι μόνο στα ΣΔΕ).Στα ΣΔΕ τώρα, ο αριθμός των αποσπασθέντων είναι ρεκόρ, σε μία περίοδο που το υπουργείο δεν έχει εκπαιδευτικούς για τα σχολεία της τυπικής εκπαίδευσης!Επίσης οι αποσπάσεις έγιναν νωρίς, ώστε να ικανοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι και να μην ισχύσει ο περιορισμός (που μπορεί να ακυρώσει την απόσπαση ή να την καθυστερήσει επί μήνες) της αναπλήρωσης της θέσης του αποσπασθέντος (από αναπληρωτή ή άλλο μόνιμο).Όσο για τα προσόντα τώρα!Δεν έκανα στατιστική ανάλυση όλων των αποσπασθέντων - με ενδιέφερε μόνο μία θέση και σε αυτή θα αναφερθώ.Σε συγκεκριμένο ΣΔΕ αποσπάται (για πρώτη φορά στην ειδικότητά του) μόνιμος με ΜΟΝΟ 4 μόρια (εμπειρία στην τυπική εκπαίδευση!).Παίρνει μηδέν μόρια ακόμα και σε "στοιχειώδη" προσόντα της μη τυπικής / ΣΔΕ εκπαίδευσης.Έτσι, βαθμολογείται με το απόλυτο μηδέν σε Διδακτορικό - μεταπτυχιακό - δεύτερο πτυχίο - επιμόρφωση στα ΣΔΕ - επιμόρφωση στην εκπ. Ενηλίκων. Μηδέν σε διδακτική εμπειρία στα ΣΔΕ & στην εκπ. Ενηλίκων. Μηδέν σε 1η & 2η ξένη γλώσσα, μηδέν & και σε γνώσεις Η/Υ.Με όλα αυτά τα μηδενικά καταλαμβάνει τη θέση ωρομίσθιου που ήταν πρώτος στη μοριοδότηση όλης της περιφέρειας, με επιμορφώσεις & διδακτική εμπειρία σε τυπική εκπ., εκπ. Ενηλίκων και σε ΣΔΕ, με 3 μεταπτυχιακά, με proficiency, με Η/Υ ...Όμως έτσι λειτουργεί το σύστημα - και μας είπαν ότι τουλάχιστον η οικ. κρίση θα φέρει έστω την αξιοκρατία!!!Εντάξει, οι πρώην ήταν "συστημικοί & βολεματίες", όμως είναι χειρότεροι οι νυν, που έγιναν ίδιοι με αυτούς που κατηγορούσαν - τελευταία φορά από τα ..Αριστερά!!! (τουλάχιστον για εμένα, που μου πούλησαν την ελπίδα και την έκαναν εφιάλτη καθημερινής ζωής, μέσα σε 7 μήνες!).
Τέλος πάντων. Πολύ το ανέλυσα. Καλή τύχη σας εύχομαι και σύντομα διορισμό. Θα σας θεωρούν άχρηστους και ανίκανους όλοι οι αδιόριστοι αλλά δεν πειράζει
Είμαστε το 99% που καταλαβαίνει τι γίνεται για να χρησιμοποιήσω και το γνωστό παγκόσμιο σλόγκαν...Απλά πως το 1% καταφέρνει κάθε φορά και μας καπελώνει πρέπει να ψάξουμε λίγο..
Απο εκεί και πέρα τι να συζητήσεις με μονίμους που εύχονται καλή τύχη και καλό διορισμό.Δεν έχει νόημα.
Αφού αυξήθηκε το εβδομαδιαιο ωράριο σε 23 ώρες έχει αλλάξει. Διαίρεις με 95.83
Σου μετράνε μόνο 11 ώρες στα ΣΔΕ, ανεξάρτητα από αυτές που έχεις κάνει. Το έλεγε η εγκύκλιος αναπληρωτών...