0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτελους θα δουλεψω στα ΣΔΕ λογω ανεργιας! :-) Καποτε μοριοδοτουσαν τις συνεντευξεις βολευτηκατε πολλοι τωρα ηρθε η σειρα μας! Η δικαιη σειρα μας!
Επομένως καταλαβαίνω αφού το έχω ζήσει.Παρόλα αυτά δεν πρέπει να συμφωνήσω ότι μία μέρα ανεργίας πρέπει να δίνει τα ίδια μόρια με 800 ώρες προϋπηρεσία στην εκπαίδευση ενηλίκων ή στην τυπική εκπαίδευση.Επειδή τυχαίνει σε κάποιον άνεργο αυτή την περίοδο να τον βολεύει δεν σημαίνει ότι είναι και λογικό.
όσο και να την επιδοτήσουν την ανεργία, και πάλι δεν μας συμφέρει εμας τους ανεργους να γραφτούμε ΟΑΕΕ για να δουλεψουμε στις παραπάνω δομές.ΑΡΑ, ωφελούμενοι θα ειναι άλλοι.καλή τυχη.
Ευτυχώς που μοριοδοτούν την ανεργία ...Να δουλέψει ο κόσμος..Θεωρώ πως άμα έχεις πολλά προσόντα δε σε τρώει η ανεργία.Έπειτα όλοι από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσουν.Και εγώ όλη τη σταδιοδρομία μου σε σχολεία και γενικά τη ξεκίνησα μέσω ΙΕΚ ΟΑΕΔ λόγω ανεργίας.
δεν υπαρχει ΟΑΕΕ στα ΣΔΕ. υπαρχει πλεον ΙΚΑ.
συγγνώμη Ανοιξη, αλλά το θεωρείτε λογικό 400 ώρες προϋπηρεσίας σε ΣΔΕ να ισούνται με 6 μήνες ανεργίας ; ( για να μην μιλήσω για τις επιμορφώσεις). Η ένα διδακτορικό με 1 χρόνο ανεργίας ;; Τα κριτήρια επιλογής, δεν θα έπρεπε να αποσκοπούν στην πρόσληψη του καλύτερου εκπαιδευτή;Τους μαθητές ποιος τους σκέπτεται ;; Αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι όλοι φωνάζουμε για τα δικαιώματα μας , ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία ανάλογη στα προσωπικά του συμφέροντα ενώ κανείς δεν σκέφτεται την μεγάλη εικόνα. Σε μια λογική κοινωνία, ο άνεργος , ο τρίτεκνος και δεν ξέρω ποιοι άλλοι αδικημένοι από την μοίρα η από δεν ξέρω τι άλλο ( για να μην παρεξηγηθώ και εγώ μέσα σε αυτούς είμαι), θα έπρεπε να πάρουν άλλου είδους βοήθεια. Στην διεκδίκηση μίας οποιασδήποτε θέσης εργασίας θα έπρεπε να είμαστε όλοι ίσοι, να μετρηθούν δηλαδή αποκλειστικά τα προσόντα που θα οδηγήσουν στην επιλογή του ατόμου που θα κάνει την πιο σωστή δουλειά. Κατά την γνώμη μου, μόνο έτσι θα πάει μια κοινωνία μπροστά. ΥΓ. Λυπάμαι εμάς τους άνεργους, αλλά λυπάμαι και αυτούς που απέκτησαν ένα διδακτορικό με τόσο κόπο. Επίσης λυπάμαι τους μαθητές πάνω στους οποίους, κάθε χρόνο, πειραματίζονται εκπαιδευτικοί που δεν έχουν ιδέα από ΣΔΕ. Δεν είδα να οργανώνεται κανένα σεμινάριο στην αρχή της σχολικού έτους, εδώ και πολλά χρόνια για τους αρχάριους στα ΣΔΕ.
είστε σίγουρη γι αυτό ; Γιατί εγώ για σύμβαση μίσθωσης έργου άκουσα πάλι...
http://www.nomotelia.gr/photos/File/IKA42-15.pdf