0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτέλους!!! Πες Τα Χρυσόστομε...!!! Εκει είναι το ζουμι!! joinJ μακράν η πιο ουσιαστική παρέμβαση! αν ψηνεσαι να δουμε να γίνει κάτι σοβαρό -σε επίπεδο οργάνωσης εκπαιδευτών- στείλε με προσωπικο μύνημα.
Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη δημιουργία Συλλόγου Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών ΣΔΕ. Εχει αναλάβει δικηγόρος και γίνεται σύνταξη του καταστατικού. Μπορείτε να πληροφορηθείτε από το αντίστοιχο γκρουπ στο facebook.
Έως ότου εγκριθεί ο Σύλλογος από το Πρωτοδικείο, ζήσε Μάη να φας τριφύλλι..Τώρα θα ήταν καλό να υπάρχει ήδη ο Σύλλογος, ώστε να κάνει ενέργειες για να κινηθούν κάποιοι πιο γρήγορα στο θέμα της ένταξης των ΣΔΕ στο νέο ΕΣΠΑ (αν το πάνε αργά..και γιατί να το πάνε πιο γρήγορα; βλέπουμε κάποια πράγματα να κινούνται πιο γρήγορα;)Το άλλο σημαντικότατο θέμα, πέρα της ένταξης των ΣΔΕ στο νέο ΕΣΠΑ, είναι το θέμα της αποπληρωμής των δεδουλευμένων δεδομένης της λήξης της σύμβασής στις 30/6/2015. Φυσικά, εδώ υπάρχει ένα θέμα περί της ροής χρηματοδότησης από Ε.Ε. Αλλά αν αποδειχτεί ότι πράγματι υπήρχε (προ)χρηματοδότηση, όμως δεσμεύτηκε και δόθηκε από εδώ και από εκεί..νομίζω κάτι μπορεί να γίνει. Εύχομαι όσοι ασχοληθούν με το σύλλογο να έχουν γνώση, εμπειρία και (πραγματική) "μαχητικότητα".Νομίζω αργήσαμε αρκετά με τη "ζύμωση" μέσω fb..διότι θέλει και διά ζώσης συναντήσεις, όσοι έρθουν..Αυτά..ως μερικές ιδέες μου..