0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαφώς και η μη πρόσληψη ωρομισθίων είναι τεράστιο πρόβλημα. Προσωπικά εκτιμώ ότι θα κάνουν προσλήψεις αλλά δυστυχώς θα το καθυστερήσουν πάρα πολύ. Αλλά αυτό είναι απλά δική μου εκτίμηση.
Ελπίζω να βγει αληθινή η πρόβλεψή σου.Αλλά εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
Καλησπέρα σας!Τελικά υπάρχει κάποιο νέο σε σχέση με την προκήρυξη των ΣΔΕ?Με εκτίμηση,Μπράβου Σ.
Τους εθελοντές τους θέλουνε μέχρι να γίνουνε προσλήψεις....πιστεύω μέχρι Απρίλιο να πάρουνε κόσμο....Κάθε χρόνο για να παίρνουνε αργά , λογικά κάτι παίζει με τα ΕΣΠΑ χρήματα!!!
Προκήρυξη από το Σεπτέμβριο δεν θυμάμαι, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον. Για το 2012 η προκήρυξη είχε βγει αρχές Οκτωβρίου, οι ωρομίσθιοι προσελήφθησαν τον Φεβρουάριο του 2013 κι όσο για το 2014 η προκήρυξη βγήκε τον Ιανουάριο και οι ωρομίσθιοι ξεκίνησαν Νοέμβριο 2014. Για Το 2013-2014 είχαν ανανεωθεί οι συμβάσεις των ωρομισθίων γιατί είχαν ξεκινήσει Φεβρουάριο 2013 για το Σχ. Έτος 2012-2013.
το 2013 προσληφθηκαμε οκτωβριο και συγκεκριμενα 27 οκτωβριου μας καλεσαν οι διευθυντες. ειχε γινει επεκταση της προηγουμενης συμβασης του 2012-13. το '13 δεν βγηκε προκηρυξη. φετος χαθηκε αυτη η ευκαιρια απο τον ιουλιο
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο νεότερο όσον αφορά την προκύρηξη πρόσληψης ωρομισθίων;
Ναι δεν θα υπάρξει προκήρυξη φέτος. Τα ΣΔΕ δεν είναι στον προϋπολογισμό του ΕΣΠΑ. 31/12 λήγουν και οι συμβάσεις της ομάδας έργου γιαυτό και θα μας πληρώσουν πριν τις 31/12.Έκλεισε το μαγαζί.Θα συνεχίσουν ως έχει. Με 2ωρα και 3ωρα με μονίμους και εθελοντές και μέσα στον επόμενο μήνα που θα γίνει η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον Σύλλογο Ωρομισθίων ΣΔΕ τους έχω και ικανούς να παίρνουν από τον πίνακα αναπληρωτών