0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να προσθέσω οτι και στα ΚΔ
με όλα αυτά που γίνονται στον τρόπο πρόσληψης στα ΣΔΕ μου αρέσει που μετράνε τα μόρια και στους πίνακες αναπληρωτών....
Απο εσένα γραφικέ πληροφορικέ μόνιμε πάντως πιέσεις για να γίνουν κανονικά μάθημα στο σχολείο σου και οχι να λουφαρεις και να δουλεύεις 2 ωρες το απογευμα κάθε μερα και να παίρνεις τα λεφτά που αλλοι παίρνουν δουλεύοντας 12ωρα δεν νομίζω να υπήρχαν. Καλο θα ηταν να εκφέρεις τη γνώμη σου σε θέματα για αποσπάσεις και που λουφαρεις περισσοτερο και πως θα πάρεις καμια αυξηση. Νομίζω εκεί οι απόψεις σου θα ηταν πολύτιμες
soooo trueeeeeeeee! πρεπει επιτελους να παψει να μετρα οποιαδηποτε προυπηρεσια, οπουδηποτε που γινεται με προσληψεις εκτος πινακων αναπληρωτων. δεν καταλαβαινω αυτη την εξαιρεση των ΣΔΕ ακομα και αν ειναι τυπικη εκπαιδευση.
μα δεν αμφιβαλλω ουτε για τα προσοντα ουτε για τη δουλεια των συναδελφων στα ΣΔΕ. για την προσμετρηση της προυπηρεσιας λεω απο πρσληψεις εκτος πινακων αναπληρωτων. εκει ειναι η ενσταση μου. πχ. μια προχειρη σκεψη, οπως κανουμε για τα εκκλησιαστικα, αν θελουν να εχουν κ επιλογη και για τα ΣΔΕ και να προσλαμβανονται οσοι στον πινακα εχουν τα αναλογα προσοντα (πες το πιστοποιηση, μεταπτυχιακα στην εκπαιδευση ενηλικων κτλπ).ο,τι και να λεμε εμεις, ειναι να 'χαμε να λεγαμε βεβαια...
Πόσο αργόστροφος παίζει να είσαι με τις ασυναρτησίες που γράφεις?Σου έχω ξαναπεί ότι χαίρομαι να με θεωρούν γραφικό άτομα χαμηλής νοημοσύνης.Επειδή κάνεις και πάλι προσωπικές επιθέσεις, σου απαντάω πλέον με pm. ΥΓΜόνο τους εκπαιδευόμενους στα ΣΔΕ αγαπάς, που όλως τυχαίως μετράει και η προυπηρεσία και από ότι λες πας για λούφα?Τους εκπαιδευόμενους στα ΙΕΚ που θα παραιτηθείς και θα αναγκαστούν να αλλάξουν καθηγητή δεν τους αγαπάς?
Κύριε μαυροματη μόνιμε δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με προςωπικες ύβρεις οτι εχω να πω τα είπα εδώ. Καλη σχολική χρονια.