0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άδικα ειναι και τα δυο.Γιαυτο να βγει προκήρυξη ώστε του χρόνου Οκτώβριο να ξεκινήσουν ολα σωστά. Για φέτος δεν υπάρχει χρόνος. Έτσι πως τα κάνανε η μόνη λύση ειναι να ξεκινήσουν αύριο κιόλας . 3 μήνες δεν είδα κανέναν να τρέχει για να βγει προκήρυξη. Τρέξτε τουλάχιστον για του χρόνου.
Στο πρώτο ερώτημα δεν απάντησες. Οσο για την τύχη δεν είναι τύχη αλλά πίεση στο υπουργείο να μην ισχύσει το κριτήριο της επάρκειας. Φυσικά και είναι ψίχουλα τα μόρια των ΣΔΕ όμως κάποιες θέσεις έστω λίγες τις ανεβαίνεις.Αλήθεια το ότι είναι ψίχουλα αναιρεί τη σημασία τους αφού από τον πίνακα μηδενικής μπορούν να σε βάλουν στον πίνακα προυπηρεσίας; 6/20 Ξαναρωτώ λοιπόν κι ας απαντήσει κάποιος με κριτική σκέψη και επιχειρήματα (όχι όσοι μόνο μπορούν να πατήσουν το κουμπί like/dislike που άλλωστε δεν υπάρχει εδώ):1)Ξαναλέω λοιπόν για δομή που μετράει στον πίνακα αναπληρωτών πόσο δίκαιο είναι να ισχύσουν πίνακες με κριτήριο την ανεργία που είχες δύο χρόνια πριν(το 2014 για πρόσληψη το 2016) και που τώρα που θα την έχανες θα επεφτες δραματικά στον πίνακα ΣΔΕ; 2) Πόσο δίκαιο είναι να μείνει στη θέση του ο πρώτος φιλόλογος που κόπηκε στην επάρκεια, ο δεύτερος που δεν πήγε καν να δώσει και ο τρίτος να μη προσληφθεί που έτρεχε με εγκυμονύση να δώσει και πέρασε (και οι 3 με μεταπτυχιακό κι επιμόρφωση);Αναμένω επιχειρήματα (αλλιώς θα σας "κόψω" ).
Στο πρώτο ερώτημα δεν απάντησες. Οσο για την τύχη δεν είναι τύχη αλλά πίεση στο υπουργείο να μην ισχύσει το κριτήριο της επάρκειας. Φυσικά και είναι ψίχουλα τα μόρια των ΣΔΕ όμως κάποιες θέσεις έστω λίγες τις ανεβαίνεις.Αλήθεια το ότι είναι ψίχουλα αναιρεί τη σημασία τους αφού από τον πίνακα μηδενικής μπορούν να σε βάλουν στον πίνακα προυπηρεσίας; 6/20 Ξαναρωτώ λοιπόν κι ας απαντήσει κάποιος με κριτική σκέψη και επιχειρήματα (όχι όσοι μόνο μπορούν να πατήσουν το κουμπί like/dislike που άλλωστε δεν υπάρχει εδώ):1)Ξαναλέω λοιπόν για δομή που μετράει στον πίνακα αναπληρωτών πόσο δίκαιο είναι να ισχύσουν πίνακες με κριτήριο την ανεργία που είχες δύο χρόνια πριν(το 2014 για πρόσληψη το 2016) και που τώρα που θα την έχανες θα επεφτες δραματικά στον πίνακα ΣΔΕ; 2) Πόσο δίκαιο είναι να μείνει στη θέση του ο πρώτος φιλόλογος που κόπηκε στην επάρκεια, ο δεύτερος που δεν πήγε καν να δώσει και ο τρίτος να μη προσληφθεί που έτρεχε με εγκυμονύση να δώσει και πέρασε (και οι 3 με μεταπτυχιακό κι επιμόρφωση);Αναμένω επιχειρήματα (αλλιώς θα σας "κόψω" ).[/quoteΟ παράγοντας τύχη είναι η απάντησή μου στην πρώτη ερώτηση.άντε και έφυγες από τον μηδενικής, και?? Εγώ φέτος που άνοιξαν οι πίνακες πήγα στον πίνακα με την προϋπηρεσία αλλά με 2 μόρια από ΣΔΕ, δεν άλλαξε κάτι..
άντε και έφυγες από τον μηδενικής, και?? Εγώ φέτος που άνοιξαν οι πίνακες πήγα στον πίνακα με την προϋπηρεσία αλλά με 2 μόρια από ΣΔΕ, δεν άλλαξε κάτι..
2) Πόσο δίκαιο είναι να μείνει στη θέση του ο πρώτος φιλόλογος που κόπηκε στην επάρκεια
Στην επάρκεια πως κόπηκε; Ήταν κλειστές οι τράπεζες και δεν πρόλαβε να πληρώσει το παράβολο;
Εγραψε 6 στη θεωρία! Αν έχεις όμως πείρα τί να την κάνεις τη θεωρία; Γι' αυτό λέμε ας πάνε να δώσουν πρώτα κι αν περάσουν να λένε τις εξυπνάδες τους!Αντε πάλι το χρόνο μου χάνω απαντώντας εδώ...
6 παίρνεις δηλαδή στην λευκή κόλλα ή αν δεν εμφανιστείς καθόλου στις εξετάσεις;Πάντως εσείς οι άριστοι παιδιά, που έχετε 500 κιλά πιστοποίηση (ή ώρες, δεν ξέρω την μπερδεύω τη μονάδα μέτρησης της αριστείας) μην τρελαίνεστε. Υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας που την αριστεία την κυνηγάει και την αμοίβει αρκετά καλά. Λογικά ουρά θα κάνουν οι εταιρείες να σας προσλάβουν... Τί όχι;
Εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα (αν υπήρχαν ποτέ) αρχίζει η μ... (μαστερ-bation...άντε μούρλα ας γράψω καλύτερα)Αφού δεν ξέρεις που απευθύνεσαι αστο μη μιλάς...Προσωπικά δεν έχω μονο 500 κιλά αλλά οσο είχαν όλοι οι άλλοι μαζί στο σχολείο..αστο δεν... !
Παιδιά χωρίς παρεξήγηση η εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και η μικροδιδασκαλία είναι μια μπούρδα. Δεν αποδεικνύει τίποτα, δεν πιστοποιεί τίποτα και δεν σε καθιστά ικανό για τίποτα. Διδάσκω σε ΚΔ
Δεν αποδεκνύει τίποτα, όπως και η κτήση μεταπτυχιακού ή διδακτορικού δεν αποδεικνύει μεγαλύτερη ικανότητα διδασκαλίας. Ακόμη και η κτήση πτυχίου δεν αποδεικνύει ότι μπορείς να διδάξεις αν το σκεφτείς. Για μένα καλώς υπάρχει. Μάλλον θα έπρεπε να βελτιωθεί ώστε να αποδεικνύει όντως κάτι.
Ρε παιδιά ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!!ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! Η πιστοποίηση δεν σημαίνει τίποτα (αν και την πήρα τη ρημάδα) Τα μετατπυχιακά δεν σημαίνουν τίποτα (αν και έχω) Η επιμρφωση δεν σημαίνει τίποτα (αν και την έχω ακριβοπληρωσει και αυτή)Η προυπηρεσία στα ΣΔΕ πάλι δεν σημαίνει τίποτα (έχω και από αυτή και ππλύ μαλιστα)Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα γιατι τα ΣΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ!!!Από του χρόνου ΕΚΤΟΣ απο τα παραρτήματα στα κατισκοχωρια δεν θα υπάρχει θέση ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΑΑΑ Τζάμπα χαίρονται οι παλιοί για την απόφαση για τους πίνακες Τζάμπα χαίρταν οι καινούριοι γιατί νόμιζαν οτι θα έβγαιναν από πάνω λόγω επάρκειας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ!ΤΑ ΣΔΕ ΈΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ