0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Έχω την εξής ερώτηση: Πέρυσι με κάλεσαν ως ωρομίσθια σε ΣΔΕ αλλά αρνήθηκα λόγω άλλη εργασίας. Φέτος όμως είμαι διαθέσιμη. Δεδομένου ότι οι πίνακες είναι οι ίδιοι, θεωρείτε ότι θα ξανακαλέσουν κοιτώντας τους πίνακες από την αρχή ή θα ανανεώσουν κατευθείαν τις συμβάσεις με τους περσινούς εκπαιδευτές;
Θα πάρουν τον πίνακα απο την αρχη απο τον πρώτο και θα καλούν όπου χρειάζονται ωρομισθιους
αν απευθύνεστε και σε όσα έγραψα προσωπικά, δεν καταλάβατε τι θέλω να πω. Η μπορεί και να μην εκφράζομαι σωστά. Δεν είμαι εναντίον καθενός. Είμαι υπέρ κριτηρίων σε σχέση με γνώσεις και εμπειρία, τα οποία να ισχύουν για ΟΛΟΥΣ ( μόνιμους, νέους, παλιούς....). Σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης. Επίσης, είμαι εναντίον των κοινωνικών κριτηρίων. Αν νομίζετε πως αυτό είναι κανιβαλισμός...δικό σας θέμα. Προσωπικά θεωρώ πως τα κοινωνικά κριτήρια εξυπηρετούν κοινωνικές πολιτικές και όχι την σωστή λειτουργία οποιουδήποτε οργανισμού.
Όχι δεν ήταν μομφή προς εσένα, προς θεού. Ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται κοινωνική πολιτική με τις θέσεις διδασκόντων στα ΣΔΕ ή στα ΙΕΚ, δεν γίνεται και πουθενά αλλού άλλωστε. Απλά καταλαβαίνω και τους έρμους τους ανέργους, καθότι κ εμείς ουσιαστικά άνεργοι είμαστε και αν δεν μαζέψουμε ένσημα ουτε το επίδομα παίρνουμε, ενίοτε πληρώνουμε και ΤΕ
Η κοινωνική μοριοδότηση σε μια προκήρυξη με ιδιαιτέρως αυξημένα προσόντα (βλ. διδακτορικό) είναι γελοία. Από τη μία μιλάμε για εκπ. ενηλίκων-πιστοποίηση/μεταπτυχιακά/διδακτορικά/επιμορφώσεις/συναφή προϋπηρεσία και κυνηγάμε την απόλυτη εξειδίκευση και από την άλλη μοριοδοτείται η ανεργία και η πολυτεκνία;! Η εξειδίκευση με την κοινωνική πολιτική σε ποιο σημείο τέμνονται ακριβώς;
Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο ο καθένας λέει αυτό που τον συμφέρει, περιγράφει την περίπτωσή του. Εργασιακά και συνδικαλίστικά ήταν μεγάλη κομπίνα. έβγαζες την ίδια δουλειά με τον μόνιμο αποσπασμένο και ήσουν απλώς ωρομίσθιος ούτε καν αναπληρωτής, ούτε ασφάλεια. Μόνο ως πάρεργο αξίζει, αν κάτσει. Το τυράκι είναι βέβαια για τα μόρια και ειδικά για να μπεις στον πίνακα με προϋπηρεσία.
Συμφωνούμε όλοι σε αυτά που λες, δλδ είναι δίκαιο να μετράει η ανεργία που υπήρχε δύο χρόνια πριν ; η λογική τι λέει;
Να βγάλουν άμεσα προκήρυξη. Και να κάνουν άμεσα νέους πίνακες. Μέχρι τότε όμως ας προσλάβουν απο τους παλιούς γιατί η χρόνια τελειώνει.Τα ίδια και τα ίδια λέμε αλλα αμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι δυστυχώς κουράζουμε και τους υπόλοιπους. Συγνώμη συναδελφοι
Είναι ακριβός αυτό που λέγαμε ο καθένας για το δικό του συμφέρων ! Ούτος η άλλος οι αδικημένοι φταίνε για την καθυστέρηση του υπουργείου, εσύ φίλε μην κουράζεσαι είναι στο μέρος σου όλοι οι πολιτική ηγεσία