0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί και ψάχνω 2 ώρες σε ιντερνετ και εδώ στο φορουμ μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σας παρακαλώ!Όταν λέμε σδε μιλάμε για τα σεκ ιεκ ? Κάναμε κάτι αιτήσεις σε διεκ προσωπικά εγώ πήγα στο σεκ /διεκ/ιεκ έχω μπερδευτεί και πως λέγονται όλα αυτά Δάφνης-Υμηττού.Αυτές οι αιτήσεις για που ήταν?Μπήκα στο σαιτ με το κωδικό μου και βγάζει διάφορα μόρια που έχει ο καθένας.Αυτό είναι ?Η είναι άλλο τι ιεκ άλλο το σεκ άλλο το διεκ άλλο το σδε???Και αν μιλάμε για το ίδιο γιατί κάνανμε αιτήσεις αφού θαπάρουν από τους παλιούς πίνακες Επίσης πως γνωρίζουμε πόσες θέσεις υπάρχουν σε κάθε ειδικότητα? ??Ευχαριστώ πολύ
ΑΑΑΑΑ ευχαριστώ για την απάντηση!!!Αλήθεια πότε έφυγες και πότε μπήκες ?? Εγώ το 2003 μπήκα! Πότε έγιναν αιτήσεις για σδε ? και αυτές που κάναμε για σεκ/ιεκ πότε θα πάρουν ή δε θα πάρουν Η δε γνωρίζεις?
Επομένως δεν έχει νόημα όποιες καταγγελίες γίνονται από πλευράς συλλόγου να γίνονται μόνο στο ΙΝΕΔΙ
Οι καταγγελίες που θα γίνουν (ειναι και πολλές) "από πλευράς συλλόγου" μου άρεσαν πολυ. Σιγά μη κάνει και ο σύλλογος παλλινοστούντων καταγγελία γιατί θα πάρουν στα σδε από τους ήδη υπάρχοντες πίνακες για 3-4 μήνες που έμειναν να τελειωςει η χρόνια. Αλλα στην Ελλάδα ο καθένας μας αποτελεί ως προςωπικοτητα και σύλλογο. Ο υπάλληλος του ΙΝΕΔΙ
Μόλις σε βόλεψε η απόφαση του ΙΝΕΔΙ
Και για να σας αποδείξω οτι στην Ελλάδα ειμαστε όπως μας βολεύει δείτε για τον συγκεκριμένο που παρακαλούσε πρόπερσι να ανανεωθεί η σύμβαση του και το χαρακτήριζε "ευσεβή πόθο"την ανανέωση.Ενώ τωρα επειδή μάλλον δεν τον βολεύει θελει νέα μοριοδότηση. Ελλαδάρα.http://www.pde.gr/index.php?topic=2483.msg838659#msg838659Τα πράγματα ειναι απλά οποίος δεν θελει επιλεχθούν άμεσα ωρομίσθιοι μέχρι να βγει νέα προκήρυξη ζηλεύει γιατί δεν εχει καλή θέση.Και να ενημερώσω οτι καμία καταγγελία δεν θα γινει δεκτή γιατί νεα προκήρυξη θα βγει. Το ακούτε θα βγει. Απλά μέχρι να βγει θα ξεκινήσουν να καλούν απο τους υπάρχοντες πίνακες όπως έγινε και με τα ΚΔ
Καλησπέρα το όριο των 15 ωρων αυξάνεται σε 20..γνωρίζει κάποιος αν είναι σε ίδιο ΣΔΕ και παράρτημα ή και σε διαφορετικά ΣΔΕ της περιφέρειας;