0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά πες τα άλλου. Οι πρώτοι θα παραμείνουν πρώτοι και στη νέα προκήρυξη. Επειδή δεν τα πηγές καλα την προηγούμενη φορά μην ελπίζεις να πάρεις καλύτερη θέση.Εγώ είτε βγει νέα είτε μείνει η παλιά τις ώρες μου θα τις πάρω γιατί έχω τα μόρια και αξίζω να τις πάρω.Τα παραμυθάκια σας άλλου. Η ζήλια σας αντιπροσωπεύει το "όσα δεν κάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".Στα μόνα που είστε ικανοί ειναι καμία καταγγελιουλα. Να πάρετε κανα διδακτορικό κανα δεύτερο πτυχίο να πάτε να δουλέψετε 6-7 χρόνια να επιμορφωθειτε δεν το σκέφτηκες; Το πολυ πολυ να σκέφτηκες να κρατήσεις καμία μούφα κάρτα ανεργίας για αυτό θες και νέα προκήρυξη. Αλλα μη χαίρεσαι ούτε αυτό έπιασε φέτος το κόλπο.Μη φας έχω γλαρόσουπα.Με την ίδια λογική δεν σε χαλάνε οι μόνιμοι συνάδελφοι αποσπασμένοι στα σδε που σου παίρνουν ωρίτσες...
Ει ψιτ επιμορφωμένε!!!!!Θέλεις να μου δείξεις που λέει η τελευταία προκήρυξη την δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης??http://applications.inedivim.gr/ideke/static/ekpedeytes_prok.pdfΜάλλον εσύ τα ... κάνεις κρεμαστάρια τελικα...
Τα ίδια και τα ίδια κουράζουν. Σε όποιον είναι ενάντια στην άμεση πρόσληψη ωρομισθίων απλά ας του απαντήσουμε "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Και καλά κάνουν οι περισσότεροι συνάδελφοι και τους αγνοούν.Αυτό θα κάνω και εγώ από εδώ και πέρα.
Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: δεν πρόκειται για ανανέωση συμβάσεων αλλά για κλήση ωρομισθιών από τους πίνακες του 2014, στο οριακό σημείο που φτάσαμε. Και δεν σημαίνει ότι θα εργαστούν οι ίδιοι (οι πρώτοι κάθε πίνακα), γιατί τα δεδομένα αλλάζουν π.χ. μπορεί να απασχολούνται ήδη αλλού, να έχουν αλλάξει τόπο συμφερόντων κλπ κλπ. Κι επίσης είναι άδικο και για όσους είναι ήδη στους πίνακες κι ενώ βρισκόταν σε χαμηλή σχετικά θέση, τελικά εργάστηκαν πέρυσι σε ΣΔΕ αλλά αυτό δεν θα προσμετρηθεί και δεν θα εμφανιστεί πουθενά. Η προκήρυξη έπρεπε να έχει βγει από το Σεπτέμβριο, τώρα και να βγει θα ισχύσει από του χρόνου. Τα υπόλοιπα είναι για να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Οι άλλοι δεν μιλάνε και καλά κάνουν. Δημιουργήθηκε μία κατάσταση που τους βολεύει, τι να πουν;Εσύ ξεκίνησες με το αστείο επιχείρημα της αγάπης προς τα ΣΔΕ και του καλού των μαθητών.Συνέχισες με το επιχείρημα "και να έβγαιναν οι πίνακες ίδιοι θα ήταν". Πολύ τεκμηριωμένο και αυτό!!!!Και κατέληξες στο επιχείρημα "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!!!!Ούτε παιδάκια δημοτικού δεν έχουν πιο αστεία επιχειρήματα. Τι να λέμε τώρα. Μιλάμε για επίπεδο.
Ει ψιτ επιμορφωμένε!!!!!Θέλεις να μου δείξεις που λέει η τελευταία προκήρυξη την δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης??http://applications.inedivim.gr/ideke/static/ekpedeytes_prok.pdfΜάλλον εσύ τα ... κάνεις κρεμαστάρια τελικα...Δεν είναι ανανέωση σύμβασης. Οι πίνακες παραμένουν οι ίδιοι όχι οι συμβάσεις. Απλό είναι. Και προσέχετε λίγο πως μιλάτε εδώ μέσα. Θέλουμε να μπαίνουμε και σε τάξη τρομάρα μας!!!
Εγω τος καταλαβαίνω τουυς ανεργους και τους εχω υπερασπιτεί ξανά. Όλοι και οι παλιοί ακόμα άνεργοι είμαστε. ΑΛΛΑ δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται, καθώς πρόπερσι το 2012-2013 και 2013 -2014 είχε γίνει ΑΚΡΙ
Εντάξει ρε παιδιά και με τα μόρια της ανεργίας (ψευτοανεργίας όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί), πολυτεκνίας κ.τ.λ. δεν μιλούσε η άλλη πλευρά. Και όταν μιλούσε, έλεγε να στηριχτούν οι άνεργοι και άλλες παρόμοιες μπούρδες. Καλά το πιο τεκμηριωμένο επιχείρημα είναι αυτό που λέγατε να στηριχτούν οι νέοι συνάδελφοι. Γελοιότητα από τις λίγες. Να στηριχτούν οι νέοι συνάδελφοι όχι όμως σε βάρος άλλων. Δηλαδή όσοι έχουν ΜΑ & PhD, προϋπηρεσία από τα ΣΔΕ της κάτω Μαγούλας έως τα ΣΔΕ της Αθήνας, επιμορφώσεις κ.α. στον καιάδα; Αυτό λέγεται ανθρωποφαγία. Η τότε ανθρωποφαγία σας είχε αρέσει. Η τωρινή σας πειράζει.
Ωραία τι μας τα λες αυτά ; θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει, αν θα λογαριάσουν τις διαμαρτυρίες ή όχι και τι θα πει και η ευρωπαϊκή επιτροπή για όλα αυτά (αν βέβαια ασχοληθούν με εμάς) την πιστοποίηση περισσότεροι δεν την έδωσαν από μαγκιά και μπράβο τους που δικαιώθηκαν άλλωστε «Κάθε Λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν», και να σου πω αν εγώ αδικούμαι τι με νοιάζει αν θα πάρουν αποσπασμένους η όχι καλύτερα να παίρνουν αποσπασμένους μήπως πάρουν αναπληρωτές!
Ααχαχχα!!! καλό!! Ναι συνάδελφε, εσένα περιμένει ο πίνακας αναπληρωτών!! Με τις 60 αποσπάσεις πληροφορικών στα ΣΔΕ του χρόνου που ευχεσαι να γίνεουν για να μην έχουμε εμείς οι παλιοί δουλειά θα υπερπηδήσεις του χρόνου τους 1-2-3 χιλιάδες που είναι πάνω από εσένα στον πίνακα και θα σε πάρουν και αναπληρωτή!!
Μου αρέσει που έχεις χωρίσει τους πάντες σε πλευρές και έχεις βγάλει και απόλυτα συμπεράσματα, αυθαίρετα πάντα, για το τι υποστηρίζει η μία πλευρά και τι η άλλη.