0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοινός πίνακας για μονιμους και ωρομίσθιους, με κοινή μοριοδότηση θα ήταν πιο δίκαιο...Και η ανεργία να μοριοδοτείται λογικά όχι 50%...
Αν ξύνομαι εγώ στα ΣΔΕ, ξύνεσαι και συ.
Άρχισες πάλι να προκαλείς. Στο τέλος θα λες πάλι ότι σε βρίζουν οι κακοί. Αν ξύνομαι εγώ στα ΣΔΕ, ξύνεσαι και συ. Άλλο πράγμα λέμε από πάνω. Αν θέλεις να μιλήσεις σοβαρά και με επιχειρήματα μίλα. Αλλιώς, υπάρχουν και τσίχλες...
Ναι, είναι διαφορετικό να ξύνεσαι με μισθό και διαφορετικό να ξύνεσαι με ωριαία αντιμισθία και να πληρώνεις ΟΑΕΕ κ.α.Στην πρώτη περίπτωση κοροϊδεύεις και πληρώνεσαι. Στη δεύτερη πάλι κοροϊδεύεις, αλλά δεν πληρώνεσαι. Η διαφορά είναι αντιληπτή από όλους πιστεύω.Τώρα, αν υπάρχουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά που παίρνει κανείς από τον καναπέ του σπιτιού του, πες τα, αν θέλεις, και σ' εμάς, μπας και πάρουμε κανά κιλό.Παιδιά, λέτε γενικά εύκολες κουβέντες, ενώ η πραγματικότητα, εν γνώσει σας, είναι άλλη.
Θα το δεχτώ αυτό που λες ευχαρίστως αν μου πεις από πού προκύπτει. Υπάρχουν κάποια στοιχεία?Εγώ γνωρίζω αποσπασμένους με διδακτορικά.Επίσης θα σου πω ότι είναι λίγο άδικο να συγκρίνεις τα "προσόντα" κάποιου που τελείωσε το πανεπιστήμιο την τελευταία δεκαετία με κάποιον που τελείωσε πριν 20-30 χρόνια. Πλέον τα "προσόντα" μοιράζονται με το κιλό. Από τον καναπέ του σπιτιού σου παίρνεις 2 μεταπτυχιακά σε 1 έτος δουλεύοντας ταυτόχρονα. Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Υπάρχει πλέον βιομηχανία παραγωγής προσόντων και "προσόντων".
Άδικο είναι ο μόνιμος να μην ανανεώνει τα προσόντα του.Εγώ ξέρω μόνιμο καθηγητή σδε που δεν έχει όχι μονο μεταπτυχιακό αλλά Lower!Ωρομίσθιος με τα ίδια προσόντα δεν προσλαμβάνεται λόγω μοριοδότησης.Και niteuf γιατί υποστηρίζεις τη ψευτιά ενώ τη βλέπεις μπροστά σου;;Πληθώρα καθηγητών ωρομισθίων και αναπληρωτών έχει δει τι σημαίνει μόνιμος, δε θίξαμε εσένα προσωπικά που όπως λες έχεις πτυχία αλλά ότι βλέπουμε τόσο καιρό σε πλειοψηφία στα σδε από μόνιμους και καθηγητές.
Ακριβως!
Ατύχησες. Δουλεύω 12 ώρες την ημέρα. Και κάνω δουλειά που μαρέσει. Στα ΣΔΕ πληρώνομαι αναλογικά με τις ώρες που θα κάνω. Οι μόνιμοι είτε κάνουν 1 ώρα είτε 15 την εβδομάδα (σκοτωθήκανε). Θα πάρετε 1800
Μάθε να το λες πρώτα και τα ξαναλέμε.Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις αυτά που γράφω. Αγνοησέ τα.Στους πολύ χαμηλής νοημοσύνης απαντάω κυρίως με pm. Ξέρεις εσύ.
Εγώ βλέπω μια χαρα απαντάς. Και θα ξαναπαντησεις γιατί εχεις άπλετο χρόνο. Πως θα γεμίσει η μέρα ενός μόνιμου άλλωστε.
Πάλι νομίζεις ότι με προσβάλεις με τις ανοησίες που λες. Δουλεύω πολύ περισσότερο από τις ώρες που ανέφερες για τον εαυτό σου.Δεν αφορά όμως το forum τι κάνω εγώ και συ. Πάλι δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό, πέρα από το να πετάς την μπάλλα στην κερκίδα. PSΌντως κακώς σου απαντάω εδώ. Δεν θα ξαναγίνει.