0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι 11 τη βδομάδα/47 το μήνα...έχε επίσης υπόψη σου ότι μάλλον αλλάζουν τα κριτήρια μοριοδότησης για τους αναπληρωτές!
Έχω απαντήσει... Δεν λέει τα μισα που δουλεψες... Λεει τα μισα του νεοδιοριστου... Μεχρι εκει... Δηλ μεχρι τις 47,92 ωρες... Δηλ. Αν δουλέψεις 60 θα σου μετρησουν τις 47 ή τις 48... Δεν ξερω αν κανει τέτοια στρογγυλοποιηση το συστημα... Αλλιως 47,92 ωρες
Δεν ξέρω αν ψηφίστηκε ... Το θέμα είναι τι μπορει να σημαίνει αν ψηφιστει... Δε λέει ότι θα μετραν ολες οι ωρες.... Λέει όπως τους ωρομισθιους.... Αυτο μπορει να σημαίνει ότι ἡμετραν ολες οι ωρες σαν ωρομισθιος αλλα μπορει να σημαίνει οτι μετραν μεχρι τις ωρες που μπορει να έχει ένας ωρομισθιος... Μεχρι 8 δηλαδη.... Δεν ξέρω τι από τα δύο έχουν κατα νου...
2. Eπίσης, ήθελα να ρωτήσω πόσες ώρες κάποιος μπορεί να δουλέψει στα ΣΔΕ.
Μάλιστα, αυτο δεν το ειχα σκεφτεί. Δηλαδή μπορεί να δουλεύεις 15 ωρες στα ΣΔΕ και να σου περάσουνε τις 8, αυτο θα ήτανε πραγματικά απαράδεκτο.
Μόλις ενημερώθηκα απο την δευτεροβαθμια οτι τελικά η προϋπηρεσία στα ΣΔΕ θα μετρηςει μονο 8 ωρες, άσχετα αν κάποιος δουλεύει 15κτλ την εβδομάδα!