0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Πράγματι δεν επιτρέπεται...το αναφέρει στην αίτηση... Δεν ισχύει το ίδιο για τους αναπληρωτές...μπορούν κάλλιστα να έχουν και τα δύο, προσκομίζοντας άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου στο ΣΔΕ.
Ισχύει αυτό που λες. Αν είσαι αναπληρωτής (εκτός ενισχυτικής) μπορείς σε ΣΔΕ μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα.
Καμμιά προκήρυξη για Ωρομισθίους για το έτος 2016-2017 θα βγει η θα μαλώνουμε μεταξύ μας πάλι αν θα πάρουν από τους παλιούς πίνακες ή από αυτούς που δεν θα έχουν βγει ακόμα πάλι τον Μάρτιο του 2017;Ο Φίλης δήλωσε ότι χρειάζεται 5 μήνες δουλειά για να βγουν οι πίνακες οι καινούργιοι. Και τώρα να βγει προκήρυξη τον Σεπτέμβριο θα βγουν οι πίνακες.
Σωστή παρατήρηση, πρέπει να πιέσουμε οπώς μπορεί καθένας να βγει προκήρυξη.
Αυτό ακούγεται λίγο χαζομάρα εκ μέρους τους, καθώς μπορεί να βγει η προκήρυξη, να γίνουν οι πίνακες, και μετά να αντλήσουν όσους χρειάζονται.
πηρα τηλεφ στο υπουργειο κ μου ειπαν πρωτα θα γίνουν αποσπάσεις ,μεταθέσεις και μετά θα ετοιμάσουν προκήρυξη για Ωρομισθίους για το έτος 2016-2017 ,ώστε να ξέρουν ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΑ και αυτο θα το δουν μετά τισ μεταθέσεις -αποσπάσεις.
Καλησπέρα.Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει αν γνωρίζει σίγουρα πόσες ώρες μπορεί να αναλάβει το μέγιστο ένας εκπαιδευτής ενηλίκων? Συγκεκριμένα αθροιζόμενες ώρες σε ΙΕΚ και ΣΔΕ?
Καλησπέρα.Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει αν γνωρίζει σίγουρα πόσες ώρες μπορεί να αναλάβει το μέγιστο ένας εκπαιδευτής ενηλίκων? Συγκεκριμένα αθροιζόμενες ώρες σε ΙΕΚ και ΣΔΕ?[/quoteν. 5954 / 2-7-2014, αρ.8, παρ. 3ΦΕΚ 18073. Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών ανά εκπαιδευτή ενηλίκων, σε όλες τις δημόσιες δομές Διά