0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απαράδεκτο το θεωρώ. Έστειλα αίτημα και για να γίνω μέλος πρέπει να καταθέσω 15
Καλά είστε τόσο διασκεδαστικοί, θέλετε σύλλογο να προασπίσει τα δικαιώματα σας και τους βρίζετε από πάνω. Αυτό είναι βγάζω από μόνος μου τα ματάκια μου. Εκτός αν το κάνετε εσκεμμένα για να τους απαξιώσετε και να μην κάνουν τίποτα, γιατί θέλετε να μείνουν μειωμένες οι προϋπηρεσίες των ΣΔΕ. Υποθέτω.
ουτε εγω εβρισα. ειπα απλά, οτι αυτο το ποσο ειναι τεραστιο για εγγραφη σε συλλογο. και μαλιστα χωρις καμια πληροφορηση ποιοι χειριζονται τα χρηματα και πού πηγαινουν ολα αυτα τα χρηματα. αλλωστε δεν εχουμε δει καθολου το "προσωπο" αυτου του συλλογου ακομα. το μονο που μας ειπατε ειναι να "σκάσουμε" τα 15 ευρω. δεν δημιουργουνται ετσι οι συλλογοι. θα πρεπει να υπαρχει διαφανεια.
Από ότι κατάλαβα, για να μην απαντάς, δεν γνωρίζεις κάτι από αυτά που ρωτάω εγώ αλλα και κάποιοι άλλοι.
δεν ειμαι εγω του συλλογου για να σου απαντησω. μαλλον λαθος εκανες. κι εγω ερωτηματα θετω
Εαν δεν πληρώσουμε 15 ευρώ για εγγραφή δε μας δέχονται στο group...
Συμφωνω. ακομα και ο συλλογος εχει τα προσωπικα του συμφεροντα. θα επρεπε να εβαζε ενα συμβολικο ποσο εγγραφης. ολοι στην κονομα!!!!
Μάλλον πλάκα κάνεις. Για να γίνει ένας σύλλογος μαλλον δεν ξέρεις πόσα έξοδα χρειάζεται. Μόνο για τα αρχικά έξοδα τουλάχιστον 1000 ευρώ. Αυτοί που τον έφτιαξαν πόσα λες να βάλανε;Δεν πάμε καλά.Και μόνο που δεν θέλεις να βοηθήσεις να γίνεις μπορούν τα μέλη του συλλόγου να σου επιστρέψουν το το χαρακτηριμό για την κονόμα, οι άλλοι να πληρώνουν και να τρέχουν και συ να παρακολουθείς.