0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι έτσι. Η εγκυκλιος μιλάει για το μισό του διδακτικού ωραρίου του νεοπροσλαμβανόμενου για την περίοδο πριν το 2010 που κλείδωσαν οι πίνακες, έτσι εξηγεί τις προυπηρεσίες πριν το 2010 και αναφέρει όλο εκείνο το κατεβατό των προυπηρεσιών που αναγνωρίζονταν πριν το 2010.Μετά το 2010 ο νόμος έλεγε ξεκάθαρα ότι η πρόσληψη θα γινόταν μόνο από τους πίνακες ασεπ και οι πινακες κλειδωσαν οπότε καμια προυπηρεσία δε φαινόταν.Το 2011 ήταν η πρώτη χρονιά με 4 ώρες ανώτατο ωρομισθίας.Οσοι δουλεψαν το 2011 ίσως θυμούνται ότι υπήρξε ένα μπάχαλο ως προς το αν θα καταχωρούνταν οι προυπηρεσίες των ΣΔΕ στο ολοκληρωμένο σύστημα του υπουργείου. Τελικά καταχωρήθηκαν αλλά κανένας δεν πήρε την ευθύνη να αποφασίσει ούτε το ανώτατο όριο, ούτε το είδος των συμβάσεων ούτε τον τρόπο της πρόσληψης, ούε πως θα δικαιολογήσουν το κομμάτι το νόμου που λέέι ότι για να μετρηθούν οι προυπηρεσίες πρέπει να προέρχονται από τον ενιαίο πίνακα μετά τον ασεπ. Πέταξαν ένα ότι τα σδε είναι ισότιμα με την τυπική και νόμιζαν ότι το ξεκαθάρισαν αλλά το έκαναν χειρότερο. Μετά άνοιξαν και τους πίνακες εν μέρει και το αποτελείωσαν.Δυστυχώς πολλοί εκπαιδευτικοί δεν ξέρουν τι γίνεται, ή δεν ξέρουν ή μέσα το γενικό μπάχαλο θέλουν να κερδίσουν ότι μπορούν να κερδίσουν. Ευχομαι στο σύλλογο να υπάρχουν γνώστες, μόνο αυτό.
Ξεχνάς ότι εφόσον προσλήψεις αναπληρωτών δεν έγιναν από διαγωνισμό ασεπ, όπως προέβλεπε ο νόμος της Διαμ., με υπουργική απόφαση παρατεινόταν η μεταβατική περίοδος που προέβλεπε ο 3848. Έτσι κατάφερναν να ισχύουν οι πίνακες των αναπληρωτών-ωρομισθίων εκάστοτε σχολ. έτους. Συνεπώς, πρεπει να διερευνήσουμε τι προβλεπόταν για τους ωρομισθίους (άρα και για τους ωρομισθίους στα ΣΔΕ) κατά τις μεταβατικές περιόδους 2010-2016.
εγω το διαστημα 2010-15 εχω μειωμενα μορια κατα 10.000 περιπου. μου εβαλαν μειωμενα για 2010-12 και μου μειωσαν κατα πολυ και τις λοιπες χρονιες που μεχρι περσυ φαινοντουσαν πολυ περισσοτερα μορια.
Εγώ εχω μειωμένα μόρια κατα το ήμισυ για τη χρόνια 2012-2013.Δλδ θα πρέπει να ανατρέξω στην εγκύκλιο των αναπληρωτών για να δω τι ίσχυε τοτε για τους ωρομίσθιους.Παρόλα αυτά Η κατάταξη μου στον πίνακα των αναπληρωτών μέχρι πέρυσι γινόταν με προσμέτρηση ολόκληρης της προϋπηρεσίας.Δλδ ξαφνικά τώρα ανακάλυψαν τον τροχό που πήγαν επικαιροποιήσουν και καλα τα πάντα.Και τόσα χρόνια γιατι μας κατάταξαν στους πίνακες με ολόκληρη τη προϋπηρεσία και έκαναν προσλήψεις;Τι πάνε ακριβώς να ανακαλέσουν και να διορθώσουν τώρα τη παρανομία τους;
xandra, επειδή όλες οι λεπτομέρειες έχουν σημασία.. ανήκουν τα ΣΔΕ στο ΙΔΕΚΕ μετά το 2011;tolakis, εγώ έχω κομμένα μόρια για το 2011-2012. Τότε είχα δουλέψει.Υπήρχε κάποια διαφορά στην εγκύκλιο της προηγούμενης χρονιάς; Δε νομίζω.
Το ΙΔΕΚΕ μετονομαστηκε σε ΙΝΕΔΙ
To θέμα είναι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι συλλογικά.