0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ αφελές να πιστεύετε ότι δεν θα πάρουν εθελοντές επειδή έλαβαν ένα email.
Εννοείς: "Πολύ αφελές να πιστεύετε ότι δεν θα πάρουμε εθελοντές επειδή λάβαμε ένα email."
Εμείς δεν λάβαμε email από όσο ξέρω και έχουμε ήδη εθελοντές. Άρα καλά το διατύπωσα.Για την ακρίβεια "κόψαμε" και μερικούς που προσφέρθηκαν να έρθουν εθελοντές.Αν είσαι τόσο αφελής ότι με ένα email κάτι θα γίνει, δεν έχω να πω κάτι.
Μα τι κερδίζει καποιον να παει εθελοντης βρε παιδια;; Έχετε οντως διαπιστώσει κατι τετοιο;
Και γιατί τους κόψατε?? Να τους πάρετε όλους! Έτσι θα έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο να μπένετε σε forum ωρομισθίων οοοοοολη μερα με δεκαπλά προσόντα και να τους λέτε "χα χα, εγώ πήρα την αποσπασούλα μου από το χωριό είμαι μέσα στην πόλη και θα πάρω και εθελοντές ούτε πους σα χρειάζομαστε εσάς, καλή ανεργία να έχετε". Και όλα αυτά σε ε΄να φορουμ που είναι ωρομίσθιους. Εύγε!
Δεν χρειάζεται να απαντάς στον συγκεκριμένο. Είναι μόνιμος στα ΣΔΕ και έχει συμμετάσχει σε συνεντευξη διευθυντών υποδιευθυντών.Και μπαίνει σε forum ωρομισθίων μόνο και μόνο για να κάνει χαβαλέ και να ειρωνευτεί.Μην ασχολήστε.
Μα τι κερδίζει καποιον να παει εθελοντης βρε παιδια;; Έχετε οντως διαπιστώσει κατι τετοιο;;