0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιος το πιστεύει αυτό είναι το λιγότερο βλαξ. Επιβάλλεται μια μίξη μόνιμου προσωπικού (από τη
Δυστυχώς ορισμένοι στο φόρουμ έχουν πολλά σύνδρομα. Όποιος εκφράζει μια άποψη, θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως προς την επαγγελματική υπόσταση. Μας αρέσει; Είναι ωρομίσθιος. Δεν μας αρέσει, ε τότε είναι μόνιμος. Έτσι δεν είναι Δημήτρη Παπαδένα (από το jim...);Για να σου απαντήσω, δεν είμαι μόνιμος εκπαιδευτικός. Τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα του φόρουμ.Με τη λήξη του ΕΣΠΑ 2, (τέλος του 2022), θα δημιουργηθεί το καινούργιο τεχνικό δελτίο για το επόμενο ΕΣΠΑ. Εκεί να το γνωρίζουν όλοι ότι τα λεφτά για την εκπαίδευση θα είναι αρκετά ψαλιδισμένα. Αυτό συνεπάγεται το γεγονός ότι η υπόσταση των ΣΔΕ είναι επισφαλής (ιδιαίτερα ως προς την πρόσληψη ωρομισθίων). Ασχολούμαι με αυτά από την εποχή των ΕΠΠΕΑΕΚ ΙΙ. Τότε νομίζω οι περισσότεροι σε αυτό το φόρουμ πηγαίνανε Δημοτικό;Θα μου πείτε, που τα γνωρίζεις αυτά;
συγνωμη αλλα δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε απο αυτες τις διαφωνιες ? μπαινουμε να διαβασουμε τιποτα σοβαρο και εχει ποσο καιρο μονο αυτα βλεπουμε στο συγκεκριμενο θεμα.και δεν σας το κοβει και καποιος εχει καταντησει γελοια αντιπαραθεση.μαλλον μονο για σδε δεν κανετε με τετοια συμπεριφορα ξεκατινιασματος