0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προφανώς δεν έχεις διαβάσει τις προδιαγραφές σπουδών στα ΣΔΕ και αν εργάζεσαι εκεί θάπρεπε να ξέρεις γτ δεν διδάσκεται η ίδια ύλη με αυτή της τυπικής εκπαίδευσης...προφανώς βγάζεις φωτοτυπίες από βιβλία , κάνεις μετωπική εισήγηση κ δεν πήρες χαμπάρι τπτ από τη φιλοσοφια των ΣΔΕ ... μόνος σου απαξιώνεσαι
Ε προφανώς τα κάνω όλα τα πιο πάνω και ακόμη χειρότερα. Έχω και 2 κεφάλια και κέρατα. Και προφανώς είσαι πολύ καλύτερος και άξιος από μένα. Είναι προφανές. Μην συζητάμε τα προφανή προφανώς..... όταν δεν έχεις τι να πείς καταφεύγεις στην ειρωνία,,, αν δεν ξέρω κατι δεν έχω πρόβλημα να το πώ σε αντίθεση με σενα τωρα αν έχεις δύο κεφάλια και κέρατα δικό σουπρόβλημα-δεν μαφορά
Δουλεύει στα σδε και λέει ότι δίνουν απολυτήριο γυμνασίου τα σδε και δεν ξέρει καν τι είναι σδε.Τιτλο αποφοίτησης ισοδύναμο με απολυτήριο γυμνασίου δίνουν κύριε μονιμε ασχετε που πας στα σδε για να δουλέψεις δίπλα στο σπίτι σου 10 ώρες την εβδομάδα για να πληρώνεσαι όσα παίρνουν οι άλλοι δημόσιοι που δουλεύουν 40ωρες.
Παράθεση από: niteulf στις Ιανουαρίου 08, 2017, 04:16:19 pmΕ προφανώς τα κάνω όλα τα πιο πάνω και ακόμη χειρότερα. Έχω και 2 κεφάλια και κέρατα. Και προφανώς είσαι πολύ καλύτερος και άξιος από μένα. Είναι προφανές. Μην συζητάμε τα προφανή προφανώς..... όταν δεν έχεις τι να πείς καταφεύγεις στην ειρωνία,,, αν δεν ξέρω κατι δεν έχω πρόβλημα να το πώ σε αντίθεση με σενα τωρα αν έχεις δύο κεφάλια και κέρατα δικό σουπρόβλημα-δεν μαφοράΕ τι άλλο να πω και γω μετά από τέτοια αδιάσειστα επιχειρήματα που παραθέτεις? Μόνο για γέλια είναι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας αφήσω στη μιζέρια σας και την ανθρωποφαγία σας. Κάποιοι παίρνετε ότι ακριβώς σας αξίζει.
https://www.inedivim.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B4%CE%B2%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B4%CE%B5
Πάλι μέσα έπεσες γκούφυ. Μόνο που δεν δουλεύω σε ΣΔΕ πλέον.Ε τι άλλο να πω και γω μετά από τέτοια αδιάσειστα επιχειρήματα που παραθέτεις? Μόνο για γέλια είναι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας αφήσω στη μιζέρια σας και την ανθρωποφαγία σας. Κάποιοι παίρνετε ότι ακριβώς σας αξίζει.
Μην ασχολησε ο άνθρωπος γράφτηκε στο φόρουμ για να λέει το ίδιο τροπάριο εδώ και 2 χρόνια. Ειρωνεύεται και άμα τον στριμώξεις βρίζει και μανάδες και πατεράδες.Πάντα απαντάει σε ότι και να γράψεις απλά για να γράφει κάτι από κόμπλεξ.Είναι διορισμένος μόνιμος με ότι συνεπάγεται για την ελευθερία να κάνει αυτά τα πράγματα σστο φόρουμ αυτό.Ευτυχώς και εννοείται δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι του έτσι.
Εγω παντως απο περυσι τον ιουνιο ξερω πως θα καλεσουν απο τους ιδιους πινακες! Αν δεν απατωμαι το ιδιο ειχε αναφερει και ο niteulf αλλα το ειχατε περασει ολοι στα ψηλα! Ο καιρος περναει η χρονια χανεται, ευχομαι συντομα προσληψεις λοιπον! Ενημερωση αυτη τη στιγμη δεν εχω απλα αναφερω τωρα τι μου ειχαν πει τον ιουνιο καποιοι υπαλληλοι των σδε!
Η ενημέρωση μετά από συνεχόμενα τηλέφωαν κάθε βδομάδα είναι ότι θα βγει αύριο μεθαύριο.Όλα είναι έτοιμα. Το υπουργείο παιδείας θα δώσει έντολη να βγει.Το ΙΝΕΔΙ