0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουτε κ το οτι οι ωρομισθιοι θα προσλαμβανονται για 2 χρονια δεν ειναι θετικό?
Θετικό θα ήταν, εάν ήταν για 2 χρόνια. Τώρα, θα προσλαμβάνονται για ένα χρόνο και 4 μήνες. Ο ένας χρόνος χάθηκε.ΥΓ. η ελευθερία έκφρασης είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.
ΚΟΥΙΖ;Πότε έχει ξαναγίνει να είναι τέλος Γενάρη και να μην έχει βγει ακόμη η πρόσκληση γαι εκπαιδευτικούς ΣΔΕ;
Είχε ξαναγίνει το σχολικό έτος 2013-2014. Η προθεσμία για τις αιτήσεις έληγε στις 13 Φεβρουαρίου και η πρόσληψη των ωρομισθίων έγινε την 1η Ιουνίου.
αυτο δε συνεβη ποτε. ποτε δεν προσληφθηκαμε ιουνη. ισως καποιοι συμπληρωματικα. ειδικα εκεινη τη χρονια ξεκινησαμε παραμονη 28η οκτωβριου
Αθήνα : 30-01-2014 Αρ. Πρωτ.: 660/2/3463ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜ
Συνάδελφε, εκεινη τη χρονιά δουλευαν με ανανεώσεις συμβάσεων οι προηγούμενοι και μάλιστα από την αρχή της σχολικής χρονιάς (από Σεπτ 2013 δλδ)Τα αποτελέσματα έκαναν να βγουν 3-4 μηνες ισως και παραπανω και οι πίνακες είχαν ισχύ για το ΕΠΟΜΕΝΟ ετος.
Είπαμε να διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις αλλά όχι και έτσι. 1η Ιουνίου πρόσληψη, ήμαρτον. Εκτός αν λες το φλιτζάνι και αναφέρεσαι στο μέλλον και το σωτήριο έτος 2017!!!
1η Ιουνίου πρόσληψη, ήμαρτον.
Είπαμε να διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις αλλά όχι και έτσι. 1η Ιουνσ πρόσληψη, ήμαρτον. Εκτός αν λες το φλιτζάνι και αναφέρεσαι στο μέλλον και το σωτήριο έτος 2017!!!
Τι μου θυμισατε; διακοπες στα κουφονησια γυρω στις 12 ιουνιου 2014 (οχι1ιουνιου), νομιζα οτι μου κανουν πλακα οταν με καλεσαν να δουλεψω! Και οχι απλα με πηραν αλλα μου ελεγαν να τους στειλω υπευθυνη δηλωση οτι δε δεχομαι αμεσα για να καλεσουν τον επομενο!!!