0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έχω στα χέρια μου
Εχω στείλει αίτημα στο πρωτόκκολο του ΙΝΕΔΙ
Ποια δευτεροβάθμια το κάνει αυτό; Θα μπορούσες να μας δείξει μία φωτογραφία του πως είναι αυτό το χαρτί; Κάλυψε όλα όσα θεωρείς ευαίσθητα στοιχεία!
Συγνώμη, αλλά εκτός από την
Σωστά!! Αυτήν την περιβόητη ΑΕΔ δεν την πήραμε ποτέ στα χέρια μας....Μόνο βεβαίωση αποδοχών......Θέατρο του παραλόγου...Ποτέ δεν μας τη έδωσαν και έχετε απόλυτο δίκαιο!!! Εγώ τότε με μια αίτηση στο Λογιστηριο, μου τις έστειλαν με συστημένη επιστολή!!!!
Εκτός από αποδεικτικα πληρωμών λέει η προκήρυξη οτι γίνεται δεκτή και υπεύθυνη δήλωση που να βεβαιωνει τις πληρωμες με ΑΕΔ. Το έχει κάνει κανείς έτσι; Το ερώτημα είναι τι ακριβώς ποσά δηλωνει κανείς, γιατί δεν το έχω πολύ με τα μαθηματικά και τους υπολογισμούς.
Συνάδελφοι όταν υποβάλλετε την αίτηση ηλεκτρονικά στο σύνολο των μορίων στο τέλος δεν υπολογίζονται τα πρώτα δηλαδή τα τυπικά προσόντα τα 14 μόρια,αν δεν κάνω λάθος αυτά τα μόρια αναφέρονται στο βασικό πτυχίο,τι συμβαίνει;
Δεν σου ζητάνε να δηλώσεις ποσά, αλλά ότι για κάποια συγκεκριμένη προϋπηρεσία που δηλώνεις δεν ήσουν ασφαλισμένος σε κάποιο ταμείο, αλλά πληρώθηκες με ΑΕΔ.
Τα 14 μόρια αναφέρονται στα μεταπτυχιακά και στα διδακτορικά.Το πτυχίο είναι προαπαιτούμενο, δε δίνει μόρια.