0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη, αλλά έχω καταμπερδευτεί: τη
Μεταπτυχιακές σπουδές (μεταπτυχιακό, διδακτορικό) στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στη ΣυνεχιζόμενηΕκπαίδευση, στις Σπουδές στην Εκπαίδευση, και στη Διά
Θα προτιμούσα να παραθέτεις λογικά επιχειρήματα και αποδείξεις, όταν αντικρούεις τα λεγόμενα κάποιου, παρά να ειρωνεύεσαι. Γνωρίζω ότι έγινε ανανέωση των συμβάσεων των ωρομισθίων και ξεκίνησαν νωρίς τα μαθήματα. Σε πολλά σχολεία όμως υπήρχαν κενά, καθώς κάποιοι ωρομίσθιοι δεν ανανέωσαν τη σύμβαση, ενώ για κάποιους μόνιμους δεν ανανεώθηκε η απόσπαση με αποτέλεσμα ορισμένοι γραμματισμοί να μη διδαχθούν καθ'όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους παρά μόνο για ένα μήνα.
Θέλει τις βεβαιώσεις να είναι επικυρωμένες ή αρκεί αρκεί απλά φωτοτυπίες;
Να ρωτήσω κάτι; Τι εννοείτε όταν λέτε ότι ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των ωρομισθίων? Αυτών που προσλήφθηκαν πέρυσι το 2016;Διδάσκουν και φέτος αυτοί;
δεν χρειάζεται πλέον επικύρωση των φωτοτυπιών απ όσα ξέρω. Παρ όλα αυτά, μια κυρία με την οποία επικοινώνησα στο ΙΝΕΔΙ
Πήρα τηλέφωνο σήμερα και ρώτησα τι πρέπει να κάνω για τη χρονιά που δούλευα με μπλοκακι και μου είπαν ότι πρέπει να πάρω βεβαίωση από τον ΟΑΕΕ για το χρονικό διάστημα ήμουν ασφαλισμένη εκεί.
Καλημέρα σε πιο τηλ παίρνουμε για ερωτήσεις?
Στην υπεύθυνη δήλωση σού είπε τι ακριβώς θέλουν να γράφεται; (π.χ. Δηλώνω υπεύθυνα ότι τα συνημμένα δικαιολογητικά είναι ακριβή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων; ). Επίσης, σε απλή φωτοτυπία δέχονται βεβαιώσεις επιμόρφωσης και από ιδιωτικούς φορείς;