0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kανείς με πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτησης, από πανεπιστήμιο ή ΑΣΠΑΙΤΕ, ξέρει αν μπαίνει κάπου ή αντιστοιχεί σε μόρια; Οι ώρες τυπικά ήταν 440. Την προηγούμενη αίτηση πάνε 3-4 χρόνια πια, δεν το είχα.
Τελικά τι γίνεται με την προϋπηρεσια αυτών που πληρώθηκαν με ΑΕΔ; Εγώ το 2013 από τον Ιούλιο ως το Νοέμβριο που έκανα έναρξη, ήμουν ανασφάλιστη στο πρόγραμμα Οδυσσέας, γιατί δεν είχα ξεπεράσει τα 5000 το προηγούμενο έτος και ούτε θα τα ξεπερνούσα μέχρι το τέλος του χρόνου. Δε θα μπορούσα να είχα ΤΕ
Μα καλά σε ειδοποίησαν μέσω Facebook ? ! Και γιατί όταν το έμαθες έστω και καθυστερημένα δεν το κατήγγειλες ΄;
Αναφορικά σε όσους πληρώθηκαν με ΑΕΔ: παραθέτω σχετικό απόσπασμα από την προκήρυξη 2013-2014: "Η έκδοση ΤΠΥ μπορεί, με εξαίρεση αυτούς που ασκούν ελευθέριο επάγγελμα και υπό τηνπροϋπόθεση ότι ασκούν ευκαιριακή άσκηση παρεπόμενης δραστηριότητας παροχής υπηρεσιών καιδεν είναι υπόχρεοι εφαρμογής του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) απόάλλη αιτία, να υποκατασταθεί από Απόδειξη Πληρωμής Επαγγελματικής Δαπάνης (ΑΕΔ) του φορέα(Ι.ΝΕ.ΔΙ.
Συνάδελφοι, με μόνο πτυχίο μαθηματικου, μεταπτυχιακό (μη συναφες) και 19 μηνες ανεργιας έχω ελπιδες να προσληφθω στα ΣΔΕ? (Χωρις προυπηρεσια και χωρις να ειμαι εκπαιδευτης ενηλικων) Να ξερω μηπως ριξω τσαμπα λεφτα στην μεταφραση του πτυχιου αγγλικων....
Για να καταλάβω, έστω ότι κάποιος άργησε να πάει να κάνει έναρξη ΤΕ