0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου συμπληρώνουν στο πεδίο: Δημόσιος Υπάλληλος_ΝΑΙ;Τα ένσημα του ΙΚΑ πρέπει να είναι μέχρι 1/3;Αν η διεύθυνση δε δίνει βεβαίωση προϋπηρεσίας μέχρι 1/3, τι γίνεται;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Υπεύθυνη δήλωση ότι από το τάδε διάστημα ως το τάδε έκανα τόσες ώρες στα ΣΔΕ και πληρώθηκα με Τίτλο Κτήσης (πρώην ΑΕΔ).
Στη βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ,τι θέλει ακριβώς? Να εκτυπωσουμε τα ένσημα από το ΙΚΑ ή κανένα άλλο χαρτί?
Συνάδελφοι, τελικά οι αναπληρωτές δηλώνουν ΝΑΙ στο πεδίο: Δημόσιος Υπάλληλος;
Συνάδελφοι καλησπέρα,αν ξέρει κάποιο ς ας μου απαντήσει το εξής: όταν είμαστε με ΑΕΔστα ΙΕΚ και πληρη ασφάλιση ΙΚΑ αλλού , μας βάζουν ΙΚΑ και απο τα ΙΕΚ?Παρατήρησα το εξη¨: οταν παίρνω τα ένσημά μου απο το ΙΚΑ φαίνονται ένσημα κ απ τα ΙΕΚ. Οταν παίρνω βεβαίωση απ το ΙΚΑ για χρήση στο ΑΣΕΠ δεν υπάρχουν τα ένσημα του ΙΕΚ. Τι στο καλό γίνεται?
ΚΕΠ =αίτηαη για βεβαίωση ασφαλιστικου φορέα για ΑΣΕΠ ή πας ΙΚΑ μητρώο και το ζητάς αλλά σιγά μην στο βγάλει αυθημερόν .
Το λέει η προκήρυξη αυτό; Δεν το έχω υπόψη.
Δεν ξέρω τι γίνεται με ΑΕΔ αν είναι η μόνη σου απασχόληση εκείνη την περίοδο εγώ μια φορά που πληρώθηκα με ΑΕΔ δούλευα και αλλού παράλληλα και είχα ήδη σε αυτό το διάστημα ασφάλιση στο ΙΚΑ.Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αφού σε πληρώσαν με ΑΕΔ σημαίνει ότι έκαναν τον έλεγχο με φορολογικές ενημερότητες κτλ και είχες το δικαίωμα να πληρωθείς έτσι.
Το γράφει στη σελ. 10 στην προκήρυξη: - βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον εκάστοτε φορέα όπου θα αποδεικνύεται με σαφήνειαο χρόνος απασχόλησης σε ώρες- βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα- σχετική υπεύθυνη δήλωση ή παραστατικά πληρωμής που θα αντιστοιχούν στο χρονικόδιάστημα που αναφέρεται η βεβαίωση προϋπηρεσίας, σε περίπτωση που η καταβολή τουεργολαβικού ανταλλάγματος έγινε μέσω Τίτλου Κτήσης (πρώην ΑΕΔ).
τραγικό απλά το ότι φέτος δεν μπορούν οι ΠΕ 16.02 να αιτηθούν.Ενώ όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες που μπορούσαν πριν, έχουν το δικαίωμα. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι τα συμφέροντα κάνουν κουμάντο σε αυτή τη χώρα... Και ο σύλλογός μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. τι να πω..
Καλημερα συναδελφοι. Εχω καποιες αποριες σχετικα με τις αιτησεις στα ΣΔΕ. Εκανα την ηλεκτρονικη αιτηση και μου εβγαλε συνολο 7,κατι μορια. Ειναι δυνατον να μου βγαζει μονο τοσα? Εχω πτυχιο, μεταπτυχιακο οχι συναφες, 8% απο ανεργια και 10% απο ΑΜΕΑ. Δεν μου βγαινει σωστο το συνολο, μου φαινονται λιγα. Πητα στο ΙΝΕΔΙ