0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μας ζάλισες με τη κοινοποίηση. Να δούμε έσυ τι θα προσφέρεις εκτός από μπλα μπλα.
Όπως έδωσε τη συγκατάθεση του πέρυσι. Ακούστε συνάδελφοι, εσείς μπορεί να είστε καινούριοι, αλλά αυτοί που έχουν δουλέψει χρόνια το έχουν ξαναδει το έργο. Ποιός θα τα κάνει αυτά που λέτε??Εδώ ο σύλλογος ειναι τρεις κ ο κούκος. Για τα βασικά δεν υπάρχει αντίδραση και θα γίνει και πανελληνια άρνηση αξιολοόγησης?Έχετε μπει ποτέ σε ΣΔΕ???Θα λέει η υπουργική απόφαση δώστε αξιολογήσεις, θα λεει ο διευθυντής δώστες αξιολογήσεις, ο κακομοίρης ο εκπαιδευόμενος που έχει κάνει το πλάνο του και δουλεύει σαν το σκύλο με 3 παιδιά και δάνεια και το χρειάζετε και εσείς από μόνοι σας θα λέτε όχι εγώ δε σου δίνω??!! Καλό!!! Τα χουμε ξαναπει αυτά 100 φορές. Μόνο οι ωρομίσθιοι θέλουν να κάνουν μάθημα τον Ιούλιο. Κανέναν δεν αφορά όμως τι θέλουν οι ωρομίσθιοι. Και πέρυσι θελανε οι ωρομισθιοι και με το θέλω μεινανε. Για να κάνεις μάθημα πρέπει να έχεις 1)εκπαιδευόμενους 2) διυεθυντη. Αμα τα βρείτε εσεις αυτά Ιούλιο, να μου το πειτε και μενα.
Πού να προσφέρωωωω? Στο σύλλογο;Απλά κάποια πράγματα πρέπει να θίγονται... γιατί ειλικρινά αυτός ο σύλλογος δε ξέρω τί έχει προσφέρει ως τώρα;Το να φωνάζει να βγει ο ΕΟΠΠΕΠ ως απαραίτητη προϋπόθεση από τη φετινή πρόσκληση και του χρόνου να πρέπει να να ξαναβγει προκήρυξη και να ξαναμπει...?? Έχει κάνει κάποια κίνηση για την για την περικοπή της αναδρομικής προϋπηρεσίας στα ΣΔΕ από στους πίνακες...Αν το βλέπετε ως ζάλισμα...Συγγνώμη αλλά δεν σας μίλησα έτσι...Ευχαριστώ!
Δεν ξέρεις τι λες. Όλα αυτά που λες είναι άκυρα τελείως. Μιλάς για να μιλάς.Το να γράφουμε μπαρούφες ανώνυμα είναι το μόνο εύκολο.
Πολύ δραματικά τα περιγράφεις τα πράγματα. "Πανελλήνια Άρνηση αξιολόγησης" μου άρεσε η ορολογία, έχει τρόμο και σασπενς. Στην πραγματικότητα καλούμαστε να δικαιολογήσουμε το αυτονόητο, ότι είναι αδύνατο να αξιολογήσεις μέσα σε ένα μήνα. Όσο για τον "κακομοίρη τον εκπαιδευόμενο" όπως αναφέρεις, αν ξέρεις από ΣΔΕ, δεν είναι αυτό το προφίλ που περιγράφεις. Τελικά, όπως φαίνεται από την κατάσταση για να κλείσει το σχολικό έτος στα ΣΔΕ χρειάζονται:1) ΩρομίσθιοιΑλλιώς σιγά μην έβγαζαν προκήρυξη για προσλήψεις τον Μάιο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.
Συνοψίζοντας προσωπική πρόταση:1) συνελεύσεις εκπαιδευτών στα σχολεία που θα υπηρετήσουμε2) εφόσον βλέπουμε -το προφανές- ότι δεν μπορούμε να δώσουμε απολυτήρια με 1,5 μηνα διδασκαλίας, συλλογική άρνηση κατάθεσης αξιολογήσεων.3) Παράταση εξαμήνου σ΄όλα τα ΣΔΕ -τουλάχιστον για τον
Η πίεση μέσω της αξιολόγησης είναι ίσως η μονη οδός.
Αναρτήθηκαν οριστικοί πίνακες στην Ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙ
Προς κυρία/κύριο -------- ------Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τους οριστικούς πίνακες ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού της υπ’ αριθμ. 660/3/6138/14-2-2017 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.