0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω πως μπορεί να λειτουργήσει ΣΔΕ χωρίς παρουσία διευθυντή τον Ιούλιο, θα αναγκαστεί να είναι παρών όπως ήτανε σε κάποια ΣΔΕ το σχολικό έτος 2009-2010 οπου παρατάθηκε η διδασκαλία μέχρι τις 15 Ιουλίου ,απλά τους εκπαιδευόμενους λυπάμαι που θα υποστούν τον καύσωνα άδικα των αδίκων.
Ναι οι καημένοι εκπαιδευόμενοι (και κυρίως οι καταρακωμένοι μόνιμοι) που τους λυπόμασστε κιόλας που παίρνουν απολυτήριο με 2ώρα όλη τη χρονιά., επειδή κάνουν 15 μέρες παραπάνω και αυτές να χαμε να λέγαμε.Από μόνιμο αποσπασμένο στα ΣΔΕ μόνο αυτό περιμένουμε να ακούσουμε δυστυχώς και όχι να γίνουν όλες οι ώρες όπως προβλέπεται.Για αυτό το λόγο τα σδε σβήνουν.
καλησπέρα σε όλουςπροφανώς κάλεσαν κάποιους εκπαιδευτές και στη συνέχεια θα καλούνται οι υπόλοιποιλογικά μες στη βδομάδα να περιμένετε νέες κλήσειςκαλή δύναμη σε όσους εργαστούν
Και τα ονόματα στο διαύγεια βγαίνουν σταδιακά?Δεν έπρεπε να είναι όλα?Τι μπάχαλο είναι αυτό?
+++ Και θα μείνουμε με την αγωνία μήπως πάνε στον επόμενο γιατί μπορεί να έγινε κάποιο λάθος!Με ποια λογική δεν έβγαλαν απόφαση για όλους; Λέτε να έχει σημασία πότε έστειλες την απάντηση για την αποδοχή; Reply-Απάντηση στο email τους δεν έπρεπε να κάνουμε;Ξέρει κάποιος αν κάλεσαν τους επόμενους, σε περίπτωση που κάποιος αρνήθηκε;
Καλησπερα, οσοι ειναι αποπανω μου στο πινακα ειναι εχουν διορισθει ως αναπληρωτες. Θεωρουνται δημοσιοι υπάλληλοι κ πανε στο τελος του πινακα η μπορουν να αναλαβουν ωρες κ στο σδε?
Καλημέρα σε όλους, Άσχετα και από την προκύρηξη θα ήθελα να ρωτήσω και να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει, πώς γίνεται οι μόνιμοι αποσπασμένοι να παίρνουν δεύτερες αναθέσεις οι οποίες δεν υπάρχουν στη
Καλημέρα συνάδελφε, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχουν σχολεία που δεν πήραν παράταση γι αυτό το λόγο όμως. Χάνονται ώρες και θέσεις. Δεν φτάνουν οι αποσπάσεις με το κιλό, τώρα κάνουν και μαθήματα τα οποία δεν έχουν ως δευτερη ανάθεση. Σε αυτό το θέμα γιατί να μην υπάρξει ομόνοια? Αφού οι ωρομίσθιοι χάνουν όλοι ώρες από αυτό. Και νομίζω ότι έχει αρχίσει και γίνεται λίγο επιδημία. Γι αυτό ρωτάω, εάν είναι παράνομο ή όχι. Υπάρχει κάποια διάταξη που να το δικαιολογεί?? Υπάρχει ΣΔΕ με 2 αποσπασμένους και έβγαλαν όλη τη χρονιά έτσι και δεν πήραν και παράταση. Και μιλάμε για γνωστικά αντικείμενα που πουθενά δεν υπάρχουν ως δεύτερη ανάθεση. Γενικά νομίζω πως αν όντως δεν σοβαρευτούμε εμείς που έχουμε δουλέψει στα ΣΔΕ, του χρόνου θα μείνουμε απλά παγωτά από μια ανακοίνωση που θα λέει ότι θα πάρει αναπληρωτές από τον πίνακα, για ΟΤΙ κενό έχει μείνει. Πρέπει να μπουμε στο σύλλογο συνάδελφοι. Δεν γίνεται να παλευουν 2-3 για όλη την Ελλάδα.