0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι κανείς με μειωμένο ωράριο στη Δευτεροβάθμια που περιμένει πρόσληψη στα ΣΔΕ;Τα μόρια που θα πάρει για 15 ώρες + 15 στα ΣΔΕ πόσα θα είναι συνολικά στους πίνακες;
Να κάνω μια ερώτηση και γω τώρα bomb ...Αφού έχεις συγκεκριμένες προτάσεις και όρεξη για δράση όπως καταλαβαίνω , γιατί δε γράφεσαι κ στο σύλλογο ώστε να υποβάλλεις τις προτάσειςσου εκεί και επίσημα , παρα μόνο αρκεισαι σε συστάσεις προς τους ήδη εγγρεγραμμένους?
Δε κάνω συστάσεις προς τους ήδη εγγεγραμμένους θέτω γενικότερους προβληματισμούς πρός όλους.Οι προτάσεις μου είναι συγκεκριμένες αλλά δε διαφέρουν από αυτές του συλλόγου, κοινά αιτήματα έχουμε.Όρεξη για δράση έχω αλλά μέσω νομικής διεκδίκησης κάτι που ο σύλλογος από ότι έχει φανεί το αποφεύγει ή δεν επιθυμεί να ακολουθήσει αυτή την οδό. Προτιμά διαφορετικό τρόπο διεκδίκησης με τηλ, επαφές κτλ. Μπορεί να ξέρει καλύτερα.Επομένως δεν έχω κανένα λόγο να γραφτώ σε ένα σύλλογο που οι απόψεις μας ως προς τον τρόπο διεκδίκησης των συμφερόντων διαφέρουν και ας υπάρχει όρεξη για δράση και κοινές προτάσεις.Μάλλον δε καταλάβατε τη διαφωνία μου με το σύλλογο. Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός και να σταματήσουν οι παρεξηγήσεις.
Για τις ώρες στα ΣΔΕ θα πάρεις μόρια μόνο για 8 ώρες και ας δούλεψες παραπάνω.
Μετράνε δλδ αυτές ο 8 ώρες που είναι το πλαφόν του ωρομίσθιου καθότι απσχολούμαστε στα ΣΔΕ με συμβάσεις ωρομισθίας. Κατανοητό ως εδώ . Όμως ο συνάδελφος παραπάνω μιλάω και για απασχόληση με σύμβαση αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου τατοχρόνως. Εδω τι γίνεται? Μπορεί κανείς να παίρνει αναλογικά τα μόρια απο ταυτόχρονες συμβάσεις αναπληρωτή κια ωρομισθίου?
μεχρι 10 ωρες μπορει να εχει 2 συμβασεις. αυτο λεγεται συνεχεια. εκτος απο ενισχυτικη. απαγορευεται στο εσπα της ενισχυτικης να πληρωνεσαι απο οποιοδηποτε αλλο εσπα. μονο περσυ το επετρεψε ο γαβρογλου γιατι οι προσληψεις στα σδε εγιναν μαιο και τελη μαιου τελειωνε η ενισχυτικη
Η απαγόρευση αυτή δεν ισχύει κια για το ΕΣΠΑ που αφορά προσλήψεις σε πρωινό πρόγραμμα όμως;