0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή Δευτέρα-Τρίτη παρουσιαζόμαστε στο ΣΔΕ;
από περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ειδοποιηθεί κανείς;
Γιατί είναι άδικο αφού σε ρώτησαν μέσω email και αν απάντησες θετικά τότε πρέπει να συνεχίσει η διαδικασία. Άδικο είναι αφού απάντησες θετικά μετά να μην πας και να καθυστερήσει να πάει ο επόμενος. Δεν μας φταίει κανένας αν δεν ξέρουμε τι θέλουμε και πώς να διαχειριστούμε τις επιλογές μας.
Για την εύρυθμη λειτουργία του έργου αποκλείεται για το επόμενο σχολικό έτος απότη διαδικασία επιλογής, υποψήφιος ο οποίος προσλήφθηκε σε ΣΔΕ ή σε εκτός έδρας τμήμακαι αποχώρησε οικειοθελώς κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους για οποιονδήποτε λόγο,πλην των: α) περιπτώσεων κύησης-λοχείας και β) αποδεδειγμένης ασθένειας του ιδίου ήτου/της συζύγου του και των προσώπων Α΄ βαθμού συγγενείας του
Νομίζω πως άδικο είναι να υποστηρίζεις πως δεν ξέρουμε τι θέλουμε και πώς να διαχειριστούμε τις επιλογές μας. Υπάρχουν και άλλες παράμετροι για πολλούς από εμάς, χωρίς να θέλουμε να καθυστερήσει η διαδικασία. Αν το mail αποδοχής είχε περιθώριο 48 ωρών αλλά σε εργάσιμες ημέρες θα ήταν πιο εύκολο να λυθούν κάποια θέματα. mariliane ευχαριστώ για την απάντηση, η απορία μου προκύπτει σε σχέση με αυτό που αναφέρει η προκύρηξη. Σύμφωνα με αυτά που σου είπαν, αν αρνηθείς μόλις 24 ώρες μετά το mail αποδοχής αποκλείεσαι; Δηλαδή σήμερα (Δευτέρα) θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες πρόσληψης και δεν προλαβαίνει κάποιος να αναιρέσει; Από την προκήρυξη: Τέλος πάντων, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Καλή αρχή σε όλους!
Σίγουρο αυτό για την αναίρεση της απάντησης; Δεν έλεγε για εργάσιμες, αλλά για απάντηση εντός 48 ωρών από την αποστολή του μέιλ...
Κι εγώ έκανα αποδοχή στα τυφλά και σήμερα με πήραν και ενισχυτική. Σε άλλο νήμα μου είπαν ότι μπορώ να είμαι και στα δύο προγράμματα, αρκεί να πάω έγγραφο στη βθμια που να λέει ότι δε συμπίπτουν τα ωράρια. Οπότε αύριο πρωί πάμε για ανάληψη ενισχυτικής και για ΣΔΕ δε χρειάζεται να παρουσιάστουμε αύριο στα σχολεία;