0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για συναδέλφους που τυχόν αντιμετωπίσουν παρόμοια κατάσταση:Σήμερα πήρα την έγκριση άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου για διδασκαλία 15 ωρών/εβδομάδα σε ΣΔΕ (είμαι ΑΜΩ με 15 ώρες/εβδομάδα). Η αρμόδιος υπάλληλος της ΔΕ μου εξήγησε πως εάν ήμουν πλήρους ωραρίου, μπορεί και να μην την έπαιρνα (συνεχίζουν να δίνουν ατύπως maximum 10 ώρες, ωστόσο γνωρίζουν πως τυπικά δεν υπάρχει όριο ωρών). Τώρα, για τα παρακάτω διορθώστε με εάν κάπου κάνω λάθος: 1. Στη ΔΕ ρώτησα εάν θα μου προσμετρηθούν οι 8 ώρες/εβδομάδα του ΣΔΕ μαζί με τις 15 ώρες/εβδομάδα του σχολείου (της ίδιας χρονικής περιόδου) στον πίνακα αναπληρωτών, αλλά η υπάλληλος δεν ήταν σίγουρη.2.
1.ΝΑΙ! 100%2. ΟΧΙ! 100%
Killbee, οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου δεν δικαιούνται παραπάνω από 10 ώρες στις δομές του ΙΝΕΔΙ
Καλημερα. Σημερα μου ζητησε η δευτεροβαθμια μου (ειμαι αναπληρωτρια μειωμενου στην ενισχυτικη ) υπευθυνη δηλωση οτι δεν αναγνωριζεται η προϋπηρεσια μας και το μεταπτυχιακο μας ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ σε αλλο φορεα, γιατι λεει οτι δεν μπορουμε να τα παιρνουμε απο δυο φορεις. Τους ειπα οτι δουλευω σε ΣΔΕ και μου λενε να διαλεξω που θα αναγνωριστει ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ το μεταπτυχιακο μου και η προυπηρεσια μου! ΙΝΕΔΙ