0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει κανεις αν θα βγει καινουρια προκηρυξη ή αν θα ισχυσει ο ιδιος πινακας;
και εγω που είμαι μόνιμη χρησιμοποιηθηκε απο ωρομίσθιους το υλικό μου ... Η συμβαση των ωρομισθίων εχει ως υποχρέωση να παραδοθεί το υλικό.... δεν διαβάζετε τις συμβασεις σας??...παλιά το υλικο των μονίμων ανάβαινε σε ιστοσελίδα ...ποιο είναι το πρόβλημα σας??
Συνάδελφοι και εγω ωρομίσθιος ειμαι - με δικο μου υλικο δουλευω, ομως απο τη στιγμη που ειναι ορος της προκήρυξης και της σύμβασης που υπογραφουμε (τονιζω: υπογραφουμε συνειδητά!) ειμαστε υποχρεωμενοι να καταθετουμε το υλικό μας... Αυτό ισχυε απο την εποχη του ΙΔΕΚΕ, απλα τωρα το εχουν επισημοποιησει και απο περσι υπογραφουμε πρωτόκολλο παράδοσης του υλικου μας...Συμφωνω για τα περι πνευματικης ιδιοκτησιας και του κοπου μας, ομως υπογράφοντας τη σύμβασή μας τα εκχωρούμε στο ΙΝΕΔΙ
Γεια σας. Εγω ειμαι μαλλον ο ασχετος της παρεας. Εργαζομαι σαν αναπληρωτης ΠΕ08(καλλιτεχνικων) και ενδιαφερομαι να διδαξω σε ΣΔΕ η τελοσπαντων να μπω στους πινακες. Διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες δεν βγαζω ακρη. α) Θα βγει προσκληση φετος? Γιατι να μην βγει? β) Ποτε ειδοποιουν για προσληψεις κ ποτε βγαινουν οι πινακες? γ) Υπαρχει κατι αλλο εκτος απο ΣΔΕ, ΔΙΕΚ, ΙΕΚ ΟΑΕΔ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ για να κανω αιτηση?
Μου ακουγεται πολυ σαπιο να μην βγαινει καθε χρονο προκυρηξη, μου φαινεται οτι θα μεινουν κενες θεσεις σε καποιες περιφερειες με βαση οσα εχω δει. Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται? Ειναι τοοοσο σαφες? Να μην ελπιζω οτι θα βγει προκυρηξη φετος καθολου δλδ?
Είναι ένα θέμα τι θα συμβεί στα νέα σδε που έχουνε ιδρυθεί και δεν υπήρχαν στην περσινή δηλώση. 4 συνολικά αν είδα καλά. Για τους διευθυντές βγήκε συμπληρώματικη δήλωση.