0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, θα γράψω εδώ κάτι που μου έκανε εντύπωση από το πρώτο μου μάθημα σε παιδάκια A Senior. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μας μαθήματος (σημείωση: τα 2 παιδάκια είχαν κάνει τις junior τάξεις σε φροντιστήριο) το ένα κοριτσάκι με ρώτησε αν μπορεί να γράψει πάνω από μία λέξη την προφορά της στα ελληνικά. Τη ρώτησα αν το κάνανε αυτό και στο φροντιστήριο, και μου απάντησαν και τα 2 "ναι". Μου είπαν πως η καθηγήτριά τους στο φροντιστήριο τους έλεγε/ επέτρεπε να γράφουν την προφορά δίπλα στις καινούργιες αγγλικές λέξεις.Της είπα να μη γράψει την προφορά γιατί αν και θα δυσκολευτεί λίγο στην αρχή, στην πορεία θα δει πόσο θα την ωφελήσει στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Τη διαβεβαίωσα πως θα θυμάται την προφορά της οποιαδήποτε λέξης όταν τη συναντήσει ξανά και ξανά..Απορώ πάντως με την καθηγήτρια.. δεν ήξερε πως είναι κακή εκπαιδευτική αυτή η μέθοδος, και πως μπορεί μεν να τα διευκολύνει εκείνη τη στιμγή, αλλά μακροπρόθεσμα μόνο θετικά αποτελέσματα δεν έχει για το παιδί;;
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να έχει δουλέψει το spark....πρόκειται για δύο παιδια που ειναι pre-lower..θα μπορούσαμε να κάνουμε το spark to 3 ή το 4?? Αν κάναμε το 4 στην τάξη του πτυχίου τι βιβλία προτείνετε??
Παράθεση από: sofoula2005 στις Σεπτεμβρίου 18, 2012, 10:06:01 amΘα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να έχει δουλέψει το spark....πρόκειται για δύο παιδια που ειναι pre-lower..θα μπορούσαμε να κάνουμε το spark to 3 ή το 4?? Αν κάναμε το 4 στην τάξη του πτυχίου τι βιβλία προτείνετε??καλημερα!περσι εκανα το 3 για c senior κ φετοσ συνεχιζω με το 4. Για του χρονου σκεφτομαι το on screen της express παλι. Αν οι μαθητεσ σου δεν ειναι δυνατοι δεσ τησ burlington. Φετοσ θα κανεισ κ τη γραμματικη του spark?δε ξερω αν εχει ασκησεισ τυπου fce, γι'αυτο λεω μηπωσ κανω τησ burlington το towards mastering use of english για pre-fce. Καμια ιδεα για skills book?